Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban ennyire idegesítő h 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyire idegesítő h 2 szer is rákérdeztem egy programra h megyünk e , mert annyira akartam, h így kell beszélni utána a parunkkal?

Figyelt kérdés
Párommal elek és nagyon akartam egy programot hétvégére, tudtommal eddig ő is akarta. Tegnap valóban 2- szer ,max 3 szor elmondtam neki, h menjünk el hisz lesz majd annyi időnk h elmenjünk/ szerinte nem lesz rá idő/ és ezért olyan szinten begurult rám, h ennyiszer elmondtam, h menjünk majd el - h iszonyú csúnyán kiabált velem. Pl. Takarodjak el innen a büdös pi...ba! Büdös féreg vagyok ! Stb. Utána mintha mi se történt volna este hozzám akart bújni. Persze kitértem előle. Erre még ő sértődött meg. Nekem kellett bocsánatot kerni csak béke legyen. Nem tetszik neki a viselkedésem megmondta és már kezdem elhinni h lehet h változnom kell tényleg es velem van a baj?
2021. okt. 12. 08:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10 #

De igen ez pontosan így történt mégha hihetetlenül is hangzik. Előtte -beszélgettünk semmi előzmény nem volt. Felhoztam ezt a programot h menjünk el szombaton. Magamat se szépítem/ mi értelme lenne/ igen 2 vagy 3 szor elmondtam neki h de el tudnánk menni max picit később és akkor sincs semmi. Erre begurult felállt az agyról ahol addig feküdt és kiabált velem amiket leírtam azokat vágta hozzám ..sot többet de elfelejtettem a többit olyan ideges lettem én is a kirohanásától.

A 2. Pontban igazad van nem az első ilyen kitörése

2021. okt. 12. 09:52
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Az első után már kelett volna gondolkodni, soha nem szabad eltűrni, hogy bárki így beszéljen Veled.Legközelebb ütni is fog .Programokra egyedül, barátokkal is el tudsz menni, bőven elég max2 x megkérdezni Ő megy e.Nem vagytok összenőve.
2021. okt. 12. 10:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy ez a tét verzió van, ezért kár volt lepontozni. Minek tűröd és hallgatod ezt egyébként?

Feltétlenül megvárod a pofont?

2021. okt. 12. 10:06
 14/15 anonim ***** válasza:
2021. okt. 12. 10:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ez egy bantalmazo kapcsolt,az en pasim is ilyen volt.Ha valamire 2x rakerdeztem,mar ment a te budos ku***va vagy,a roh**d**jal meg es a tobbi. Persze mindig megkaptam hogy az en hibam hogy igy beszel.Mert elsore nem fogom fel amit odalok. Ha egy szavas valasz akkor egy szavas,de arra

rakerdezni ajaj tilos,legyen batorsagod visszakerdezni ,de akkor lesulyt a haragja. Kesobb amikor mar elegem lett belole en is ilyen szepsegeket kiabaltam ra,akkor meg azzal jott hogy egy kutya vagyok vele,ugyanugy beszelek en is.

Raadasul kerni sem lehett tole semmit,nagyon serult volt az egoja ezert mindent ugy ertelmezett,hogy az egoja ellen folytatott harc.

A pasid egy az egyben ilyen.Boldogtalan leszel vele orokke. Sosem fog megvaltozni ,kar remenykedni. Ugy fogta fel,hogy te nem akarod elfogadni az o akaratat azert kerdezel ra es ezert lett idegbeteg.

2021. okt. 12. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!