Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyire idegesítő h 2 szer is rákérdeztem egy programra h megyünk e , mert annyira akartam, h így kell beszélni utána a parunkkal?
10 #
De igen ez pontosan így történt mégha hihetetlenül is hangzik. Előtte -beszélgettünk semmi előzmény nem volt. Felhoztam ezt a programot h menjünk el szombaton. Magamat se szépítem/ mi értelme lenne/ igen 2 vagy 3 szor elmondtam neki h de el tudnánk menni max picit később és akkor sincs semmi. Erre begurult felállt az agyról ahol addig feküdt és kiabált velem amiket leírtam azokat vágta hozzám ..sot többet de elfelejtettem a többit olyan ideges lettem én is a kirohanásától.
A 2. Pontban igazad van nem az első ilyen kitörése
Gondoltam, hogy ez a tét verzió van, ezért kár volt lepontozni. Minek tűröd és hallgatod ezt egyébként?
Feltétlenül megvárod a pofont?
10, napok óta itt rinyál.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Figyelj ez egy bantalmazo kapcsolt,az en pasim is ilyen volt.Ha valamire 2x rakerdeztem,mar ment a te budos ku***va vagy,a roh**d**jal meg es a tobbi. Persze mindig megkaptam hogy az en hibam hogy igy beszel.Mert elsore nem fogom fel amit odalok. Ha egy szavas valasz akkor egy szavas,de arra
rakerdezni ajaj tilos,legyen batorsagod visszakerdezni ,de akkor lesulyt a haragja. Kesobb amikor mar elegem lett belole en is ilyen szepsegeket kiabaltam ra,akkor meg azzal jott hogy egy kutya vagyok vele,ugyanugy beszelek en is.
Raadasul kerni sem lehett tole semmit,nagyon serult volt az egoja ezert mindent ugy ertelmezett,hogy az egoja ellen folytatott harc.
A pasid egy az egyben ilyen.Boldogtalan leszel vele orokke. Sosem fog megvaltozni ,kar remenykedni. Ugy fogta fel,hogy te nem akarod elfogadni az o akaratat azert kerdezel ra es ezert lett idegbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!