Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban ennyire idegesítő h 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyire idegesítő h 2 szer is rákérdeztem egy programra h megyünk e , mert annyira akartam, h így kell beszélni utána a parunkkal?

Figyelt kérdés
Párommal elek és nagyon akartam egy programot hétvégére, tudtommal eddig ő is akarta. Tegnap valóban 2- szer ,max 3 szor elmondtam neki, h menjünk el hisz lesz majd annyi időnk h elmenjünk/ szerinte nem lesz rá idő/ és ezért olyan szinten begurult rám, h ennyiszer elmondtam, h menjünk majd el - h iszonyú csúnyán kiabált velem. Pl. Takarodjak el innen a büdös pi...ba! Büdös féreg vagyok ! Stb. Utána mintha mi se történt volna este hozzám akart bújni. Persze kitértem előle. Erre még ő sértődött meg. Nekem kellett bocsánatot kerni csak béke legyen. Nem tetszik neki a viselkedésem megmondta és már kezdem elhinni h lehet h változnom kell tényleg es velem van a baj?
2021. okt. 12. 08:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%

Nem, nem veled van a baj, ha ennyitől ilyen durván kiakadt.

Ha ez az első ilyen alkalom volt, akkor lehet, hogy valami miatt feszült, történt vele valami a munkahelyén stb.

De ha ez sorozatos dolog, és mindig te vagy a "bűnös", és neked kellene változnod, én elgondolkodnék rajta, hogy érdemes-e folytatni a kapcsolatot.

2021. okt. 12. 08:40
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Szetintem gondolkodj el a szakitason.
2021. okt. 12. 08:42
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

Neki te csak az “asszonyállat” (jelölt) vagy, már ha pasiról van szó.

Nők közt is vannak ilyen érzelmi zsarolós típusok, de ha pasiról beszélünk akkor egyenesen szánalmas és jellemtelen viselkedés ez.

2021. okt. 12. 08:49
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Le fergezett?
2021. okt. 12. 09:05
 5/15 A kérdező kommentje:
" 4-es -igen még azt is mondta rám!
2021. okt. 12. 09:08
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Ha tízszer mondanád el se lenne mentsége a szavaira. Nem megcsaltad, nem megölted az anyját, hanem csak izgatott voltál, mert szeretnél valamit. Persze, lehet számára kezd idegesítő lenni, de ha egyébként nem hetente, nem gyakran fordul elő, akkor a helyében nyugodtan viseltem volna, talán jót is mosolygok rajta. Nemhogy a páromtól, egy idegentől se tűrném el az ilyen beszédet. Büdös féreg? Ha ennyi tisztelettel van feléd, hogy ilyen könnyen kiejti, nem ér többet annál, mint amit reggel a wc kagylóba ürítesz. Apám olyan típus, aki veszekedés után 5 perccel, mint mi sem történt volna, mintha nem kiabált volna nekem sértéseket. Na én akkor elvonulok, mert én nem vagyok vevő erre, de nála muszáj elengednem ezeket. Na ő tényleg 5 éves korom óta rám áldozza az életét, mindent neki köszönhetek, elég sokat, rengeteget. Kvázi nem is volt élete a gyereknevelésen és munkán kívül! Szóval neki elnézem, próbálom kezelni. De másnál nem!

Legyen önbecsülésed! Pláne, hogy be sem látja, hogy hibázott, sőt ellenkezőleg, te kérj bocsánatot. Nem tudom, másoknál hogy néz ki, amikor elszakad a cérna, csak apámnál, de erre nem mentség a stressz. Emelje fel a hangját, kezdjen panaszkodni, de ne szitkozzon. Tartsd magad többre, szerintem szakíts vele te, nehogy ezt is magas lóról tegye. A megértés kétirányú. Lehet túlzásba vitted, azonban ő nem reagálta le jól.

20/l

2021. okt. 12. 09:08
 7/15 anonim ***** válasza:

Igazából az ezzel a kérdéssel a gond, hogy egy momentumot ragadsz ki a kapcsolatból, így nem lehet reális képet alkotni a dologról.

A leírtak alapján természetesen a pasid a s.heggfej.

De ha tudnánk, hogy mi óta vagytok együtt, ki szokott a programokról dönteni, olyan program volt-e, ami csak egyikőtöket érdekli... Költséges program volt-e? Ha igen, ki fedezte volna?

Az egy dolog, hogy a leírt napon 3-szor kérdeztél rá, de esetleg rágtad-e vele a héten máskor is a fülét? Ő miért érezte úgy, hogy nem volna rá időtök?

Ezek már árnyalhatják a képet az ő javára, vagy megerősíthetik, hogy ő a hunyó a sztoriban.

2021. okt. 12. 09:16
 8/15 A kérdező kommentje:

7#

4 éve együtt élünk. Ezzel a programmal már ő piszkált régóta, mikor rábólintok h oke menjünk én is szeretném és ezt kb 2 szer elismétlem akkor dühbe gurult, mert most pont nem lesz rá idő, holott meg lehetne oldani éppen. Na mindegy.. Kb 5 ezer ft os program kettőnkre tehát az sincs h mekkora költséggel jár. Eddig egyáltalán nem rágtam ezzel a fülét! A programokra ő szokott rábólintani sőt ő tálalja ki .

2021. okt. 12. 09:24
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

7-es vagyok

Akkor a helyedben most leülnék elbeszélgetni vele, amíg friss a dolog. És ha ez csak még egyszer is ismétlődik, akkor szó nélkül csomagolnék.

2021. okt. 12. 09:27
 10/15 anonim ***** válasza:
9%

Én

1, Nem hiszem el, hogy ezert igy leteremtett.

2,Nem hiszem el, hogy ez volt az első.

2021. okt. 12. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!