Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolat úgy párkapcsolat, hogy vannak benne veszekedések, vagy az igazi "ő" vel ez nem vagy csak nagyon ritkán fordulhat elő?
Figyelt kérdés
Hello kíváncsi lennék hogy mennyire tesz jót, rosszat 1 kapcsolatban ha a párok néha néha megbeszélik, hogy mi zavarja őket mi az amit talán nem annyira szeret a másikban, vagy talán változtatni kellene. Én 8 hónapja vagyok kapcsolatban 18 éves vagyok eddig 2-3 szor kaptunk úgy össze a barátnőmmel, de nagyon szeretjük egymást lehet később ez romlani fog, ha már voltak kisebb problémák?2008. dec. 11. 21:11
1/7 anonim válasza:
néha muszáj kiengedni a fáradt gőzt...és ha rossz napod volt,akkor később valószínűleg arra zúdítod,akit legjobban szeretsz sajnos...egy kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb viták!mi nagyon sokat veszekszünk,2éve vagyunk együtt,de ez azért van,mert hasonlítunk:mindketten makacsok vagyunk,és még a barátom is duzzog,"hisztizik" ha vmi nem tetszik neki,vagy épp olyan napja van..ráadásul nálunk vannak zavaró tényezők is,mert csak lányosztálytársai vannak,akik utálnak engem,pusztán mert én járok vele!mindig kavarnak,félreérthető dolgokat tesznek,hívogatják a barátomat,mintha csak ő járna abba az osztályba!és tudom,h nem ő tehet róla,maximum annyiban h jó szíve van és mindig nyomtat másoknak ezt-azt ha kérik,de sokszor van a vita emiatt...kicsit sok már az osztálya nekem,és legtöbbször miattuk veszekszünk...
2/7 anonim válasza:
Feltétlenül muszály megbeszélni a problémáitokat... Persze van ami néha rosszul esik de nagyon fontos egy párkapcsolatban az őszinteség!!!
3/7 anonim válasza:
A veszekedés azért nem egyenlő a problémák megbeszélésével. De mindkettőre szükség van egy kapcsolatban, ha kellemetlen is. Nagyon sok kapcsolat megy rá arra, hogy valamelyik (vagy mindkét) fél folyton csak elhallgatja a problémáit, elfojtja az indulatait (az egészségeseket persze), és ez egyszer robban. Nagyon jól meg lehet ismerni a másikat, ha néha veszekedtek. Meg egy idő után össze is szoktok. :) Mi két és fél éve vagyunk együtt, eleinte nagyon sokat veszekedtünk, aztán rájöttünk, kinek mi a heppje, és egy idő után megtanultunk alkalmazkodni a másikhoz.
4/7 Srapnel válasza:
A veszekedés nem jó. Egy jó kapcsolatban nincs helye rendszeresen. Úgy nem lehet boldogan élni (dolgozni, életet fenntartani, gyereket nevelni), ha közben még a pároddal is állandóan hadakoznod kell (nem beszélve arról, hogy a gyereknek a legrosszabb - mit lát a szüleitől? Leginkább veszekedni tanul majd meg.). Ez nem a lelkileg boldog állapot. Minden veszekedéssel csak egyre romlik a kapcsolat, bár mindenkinél más ütemben, de hogy nem használ neki, az biztos. Persze szép mondani mindenfélét, hogy miért jó, de a gyakorlatban én még olyat nem láttam, hogy ne rontotta volna a kapcsolat, vagy az élet minőségét.
5/7 anonim válasza:
Hát a komoly, sorozatos veszekedések semmiképpen sem jók. De olyan nincs, hogy együtt élsz valakivel, és életetek minden pillanatában béke van. Kisebb veszekedések alkalmával ki lehet tapasztalni, hogy a másik mikor ingerült, mikor kell abbahagyni, és nem szólni többet. Úgyis lesznek komolyabb veszekedések, és ezeknél nagyon csúnya véget érhet egy kapcsolat, ha nem tanulta meg a két fél addigra, hogyan kezelje az esetleges konfliktusokat. A veszekedés az együttélés természetes velejárója, de ha túl sok van belőle, annak tényleg semmi értelme.
6/7 anonim válasza:
Én mindig kimondom a véleményem,és a párom is!Így meg tudunk mindent beszélni és harmonikus a kapcsolatunk!
7/7 anonim válasza:
A hosszú párkapcsolat titka a másik egyéniségének elfogadása néha a flúgjainak az elviselése. Kevés olyan ember van aki minden nap kiegyensúlyozott. Viták pedig vannak. Arra kell figyelni, hogy a vitát - veszekedést - este édes békülés :) zárja le.
Gond akkor van, ha mindig az egyik fél enged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!