Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hív ha szeret, és kiakar majd békülni? Ha meg nem hív hagyjam?
Figyelt kérdés
Össze vesztem a barátommal,mert az utóbbi időben azt vettem észre, hogy leszarja a fejem. Fájt, bántott, hogy már hiába akartam kedveskedni, nem fogadta tőlem, csak olyan semlegesen reagált rá.Mindig rám fogta hogy azért ilyen mert én voltam vele ilyen régen. Veszekedtünk sokat.Ilyennel jött, hogy besokalt, és hagyjam kicsit.Mi az hogy szüneteltessük a kapcsolatot 1-2 hétig? Igaz beszélgettünk, de hogy lehet ilyet csinálni, ha szeretem a másikat?SZerintem akkor vele töltöm az egész hétévégét, és nem mással, máshol. Nagyon sok idegességet okozott nekem ezzel. Igaz a fogyás javamra szolgált,de sok ideggörcs a gyomromban nem.És még plusszban hozzá jött az is, hogy gyanusan viselkedett.és most én sokaltam be.Kidobtam a mai napon! Jól tettem? Ugye ha szeret hívni fog.2010. szept. 1. 20:46
11/14 anonim válasza:
Engedd,hogy repuljon el.Ha SZERET,visszajon. :)
12/14 anonim 

válasza:

Látom nagyon büszke vagy arra, hogy kidobtad. Szeritnem a hiba benned van. Igen benned, mert Tevagy a gyáva alak. Kidobod, visszajön bekölnizve, te meg visszamész. Százszor is visszamennél. Most is azt kérdezed, hogy ugye hív majd. Tudod mit? Hagyd a fiúkat/férfiakat, mert túl h*lye vagy a kapcsolatokhoz (és magadhoz is). Legalább egyel kevesebb zsákbamacska. Meg ez a "ha szeretem, kakor vele töltöm az egész hétvégét és nem mással" szöveg is arról tanúskodik, hogy nem vagy egy épkézláb ember.
13/14 A kérdező kommentje:
utolsó író!Hiába sértettél meg le H*lyéztél, meg egyebek,pedig engem még nem dolbtak ki, és nem hanyagoltak el soha. nem vagyok már lassan 20-on éves, tehát ne nézz h*lyének, de jól beszélsz, mert érzem, hogy én ba*ztam el, és nem tudom hogyan hozzam helyre.Talán az előtted lévő véleménye lesz a jó. "hagyjam ha szeret vissza jön" Ezt fogom tenni most erőt veszek magamon. Nehét ha az ember nagyon szeret, sok a szabadideje, és minden egyes idejét vele töltené. Biztos sok volt, elfáradt, hagyni kéne. Erre kér mindig,de nem adom meg neki, lehet ez lesz a vége mert nyírom a rátelepedésemmel aminek nem áll mindig ellent, de néha nagyon sok neki :(
2010. szept. 3. 14:32
14/14 anonim 

válasza:

Legyél NŐ!
A nő nem káromkodik, nem viselkedik a férfivel tulajdonosként, a megbántottságát nem haraggal fejezi ki. legyél nő és azt fogod észrevenni, hogy van az oldaladon egy férfi. ha a nőstényekre hallgatsz, akkor egyedül leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!