Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek 9,5 év után, bele kell törődjek ebbe?
Nehéz elhinni, hogy ez igaz... de azért érdemben válaszolok.
"csak azért van vele, mert ő a gyereke anyja" és mert főz rá, takarít rá, mossa a xaros gatyáját, ágyban is jó, ha olyanja van. Hidd el, te vagy az extra ebben az egészben és ha bármi lesz, te kerülsz lapátra.
Azt kell, hogy mondjam: elcseszted a fiatalságod. Most még nincs késő, ha kiléps ebből a semmiből (mert ez így tényleg semmi), még lehet saját családod és boldogságod.
"sokszor belegondolok, hogy az egész fiatalkorom egy szeretői kapcsolatban telt"
Nekem is ez volt a gondolatom végig, ahogy olvastam az irományodat.
Részéről persze pofátlanság, hogy 9,5 éve játszik veled, és elkér még 9 évet az életedből, hogy majd elválik, ha nagykorú lesz a fia. Illetve a feleségével szemben is csúnyán viselkedik.
Figyelj kérdező, tudom, a szerelem mennyire vakító tud lenni, de őszintén nem értem, mit eszel egy ilyen emberen, aki kvázi mindkettőtöket kötélen rángat. Ha szeretnél olyan párt, aki felvállal, és akivel gyereked lehet, akkor érdemes lenne most lépned. 29 éves vagy, nem 19-20.
Neeee csináld ezt magaddal tovább. Szakíts vele és élj végre, szeressenek, legyen valaki veled, legyen jövőd.
Nem nézlek bolondnak, de azert közel 10 év rohadt hosszú. Csak lásd be, hogy még nem vagy lemaradva semmiről. Lépj kérlek!
"az érzései kölcsönösek irántam"
Ezen a naivitáson besírtam. :D
Egészen biztosan vannak érzelmei irántad, de messze nem kölcsönösek. Te képes vagy szeretői viszonyban tengődve eltékozolni az ifjúságodat, miközben ő annyit él meg ebből az egészből, hogy van egy "nyugicsaja", akihez bármikor átmehet, ha az együttélésből, gyereknevelésből fakadó stressz már sok neki.
Szóval te egy nyugicsaj vagy. :) Hidd el, ha összeköltöznél vele és jönnének a valós problémák (amik egy igazi -nem szeretői "átugrunk egymáshoz jókat kefélni aztán mindenki megy a dolgára" kapcsolatban előfordulnak), akkor mellőled is menekülne egy harmadik csajhoz.
Mert ez egy ilyen típus. Aki hosszú évekig szeretőt tart, az alkalmatlan őszintén szeretni valakit. Ennyi a történet. A többi mese, amivel magadat áltatod és lemondasz mindenről, ami járhatna neked egy férfi mellett, aki téged választott. És nem csak üríteni jár hozzád. (heti 4-5 alkalommal)
Azta! Ennyi évet elpazaroltál valakire, csak úgy?
Ezek az évek nem jönnek soha vissza.
9 és fél év? Az majndem egy évtized. Ennyire ráérsz, hogy csak úgy dobáloózol az éveiddel? Valami nagyon nincs rendben veled, ha elhiszed a szeretődnek mindent és elnézed, hogy van egy családja és te csak a beugró második vagy, akin levezeti a feszültséget. Tedd rendbe az önbecsülésed és ne akarj valakinek a második lenni az életében.
Azt hiszed, hogy szereted, de te csak egy illúzióba vagy szerelmes. Hidd el, ha 1 évet együtt élnél vele, rájönnél, hogy a "szerelmed" egy önző, gyáva, konfliktuskerülő, hazug sz.ar alak, aki téged is kihasznál, a feleségét is.
Először is hogyan szerethetsz olyan embert aki nap mint nap hazudik a feleségének, a gyerekének? Amíg neked "nem hazudik" az úgy rendben van, ugye? Erről a függőségről amibe kerültetek nagyon nehéz lesz lejönni. Fordulj inkább szakemberhez, hátha visszatérít a helyes útra, mert így egyedül maradsz, se gyerek, se rendes normalis férfi, mert azoknak nem fogsz kelleni, mert kiöregedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!