Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek 9,5 év után, bele kell törődjek ebbe?
Azt tudod hogy ezzel az egész életedet tönkre teszed?
Elmennek azok az éveid amiket boldog párkapcsolatban kéne élned, egy rendes férfi mellett.
"bár ha belegondolok a késői szülésnek is vannak előnyei."
neked monthat bárki bármit, csak kifogásokat keresed, hogy ne kelljen változtatni
majd később amikor pofán vág a valóság visszasírod ezeket az elvesztegetett éveket
"Majd 40 évesen sírsz hogy elment a fiatalsàgod egy hapira, aki ugyanúgy nem vált el."
Ezt még folytatnám. Tegyük fel, felnő a gyerek és elválik a pasi, akkorra már a rigolyáival, az öregedéssel való merevségével, a felnőtt gyerekével, esetleg a majdani unokáival is meg kell majd békélni, úgy hogy a fiatalságod elrepült, saját gyerek nem valószinű, hogy lesz. Ezekkel azért számolj. De ha úgy gondolod, hogy téged 'szeret" akkor várjál még vagy újabb 10-20 évig, mert úgyis lesz valami újabb kifogása.
Hát nem is tudom mit írjak.. Én anno 3,5 évet vártam rá, és már elegem lett, persze mellette próbáltam nyitni másfelé, de nem ment. Megszakítottam vele a kapcsolatot, mert tiszteltem és szerettem magamat annyira, hogy nekem több jár. A te esetedben is ki kellett volna jelölni egy határt, ha azt nem lépi meg nincs miről beszélni, parttalan az egész.
Visszatérve rám, ahogy elengedtem 1 éven belül visszajött hozzám elválva, tisztalappal, hogy csak velem akar lenni, és azóta boldogok vagyunk. Neked is meg kellett volna ezt lépned, elengedni, mert ha a tied visszajött volna, de hát 9,5 évhez képest az én 3,5 évem semmi.
Különben el mehet ez még így évekig. Én olyat ismerek, aki kb 20 éve szerető, és a férfinek meg már két felnőtt gyereke van, unokája, de valahogy még sem lép. Én most is csak az tudom mondani, meg kell hozni azt a döntést, magadért, hogy elengeded, és egy idő múlva visszajön hozzád tisztán, vagy tudomásul kell venni és jön új férfi az életedbe.
Nem hiszem el, hogy te még képes lennél várni, arra, hogy gyereke felnő, te direkt szivatod magadat? Úgy megbánnád! :O Az is hihetetlen, hogy már nem hisztiztél meg sokalltál be és adtad ki az útját, majdnem 10 éve csak tűrsz...
Baromságokat beszélnek a válaszolók. Ha jól telt ez a 9.5 év akkor semmit se vesztettél, sőt. A gyerek dolog viszont necces, az évek múlnak. Felesége szerintem sejti mi folyik a háttérben, sőt lehet tudja is, de ő se szeretné szétrobbantani miattad a családi "idillt". Az ember genetikai kódoltsága révén alkalmas a poligámiára, ez a felállás egyáltalán nem áll távol tőlünk, csak a társadalmi prüdéria tartja elítélendőnek az ilyen modellt. Egyszerübb lenne ha lehullna a lepel és nem hivatalosan 2 felesége lenne a pasidnak. Vesd fel neki ezt az ötletet.
De mondom sztem, ha nem retardált a felesége, akkor már rég tudja mi folyik köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!