Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek 9,5 év után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek 9,5 év után, bele kell törődjek ebbe?

Figyelt kérdés
9,5 éve megismerkedtem vele, elmondta, hogy van párja, de eléggé kihűlt már a kapcsolatuk, szakítani fog vele. Időközben a csaj teherbe esett tabletta mellett, nekem azt mondta, hogy mindenképp családban szeretné felnevelni a gyereket, de engem semmiképp nem akar elveszíteni. Gyakorlatilag a szeretője vagyok 9,5 éve, heti 4-5 alkalommal találkozunk, az érzéseim semmit sem csitultak, ugyanannyira szerelmes vagyok, mint a legelső hónapban. A felesége is ismer, a legjobb lánybarátjaként vagyok aposztrofálva. Köztük szexuális kapcsolat csak hébe-hóba van (havi 1-2 alkalom), csak azért van vele, mert ő a gyereke anyja. 29 évesen egyre többször gondolok arra, hogy mennyire szeretnék gyereket, de emiatt ez jelenleg kizárt. Kérdeztem tőle, hogyha nagykorú lesz a fia, akkor sem akar-e válni, erre azt mondta, hogy az még jó messze van (9 éves most), de nem veti el ennek lehetőségét. Szüleim, legjobb barátaim tudják csak ezt, másoknak azt szoktam mondani, hogy egyedülálló vagyok. Ugyanakkor sokszor belegondolok, hogy az egész fiatalkorom egy szeretői kapcsolatban telt, ráadásul a mai napig bennem van a félsz, hogy nehogy lebukjunk.

2021. okt. 6. 18:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudod hogy ezzel az egész életedet tönkre teszed?

Elmennek azok az éveid amiket boldog párkapcsolatban kéne élned, egy rendes férfi mellett.

2021. okt. 6. 20:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég ez az ember egy akkora szörnyeteg!!! 9,5 éve rabolja az időd! Ez olyan vétség már, hogy ha lehetne, börtönbe kéne ülnie érte. Te meg hagyod hogy az életed fele reménytelenül elmenjen....
2021. okt. 6. 22:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"bár ha belegondolok a késői szülésnek is vannak előnyei."

neked monthat bárki bármit, csak kifogásokat keresed, hogy ne kelljen változtatni

majd később amikor pofán vág a valóság visszasírod ezeket az elvesztegetett éveket

2021. okt. 7. 00:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Majd 40 évesen sírsz hogy elment a fiatalsàgod egy hapira, aki ugyanúgy nem vált el.
2021. okt. 7. 16:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Majd 40 évesen sírsz hogy elment a fiatalsàgod egy hapira, aki ugyanúgy nem vált el."

Ezt még folytatnám. Tegyük fel, felnő a gyerek és elválik a pasi, akkorra már a rigolyáival, az öregedéssel való merevségével, a felnőtt gyerekével, esetleg a majdani unokáival is meg kell majd békélni, úgy hogy a fiatalságod elrepült, saját gyerek nem valószinű, hogy lesz. Ezekkel azért számolj. De ha úgy gondolod, hogy téged 'szeret" akkor várjál még vagy újabb 10-20 évig, mert úgyis lesz valami újabb kifogása.

2021. okt. 7. 17:21
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

Hát nem is tudom mit írjak.. Én anno 3,5 évet vártam rá, és már elegem lett, persze mellette próbáltam nyitni másfelé, de nem ment. Megszakítottam vele a kapcsolatot, mert tiszteltem és szerettem magamat annyira, hogy nekem több jár. A te esetedben is ki kellett volna jelölni egy határt, ha azt nem lépi meg nincs miről beszélni, parttalan az egész.

Visszatérve rám, ahogy elengedtem 1 éven belül visszajött hozzám elválva, tisztalappal, hogy csak velem akar lenni, és azóta boldogok vagyunk. Neked is meg kellett volna ezt lépned, elengedni, mert ha a tied visszajött volna, de hát 9,5 évhez képest az én 3,5 évem semmi.

Különben el mehet ez még így évekig. Én olyat ismerek, aki kb 20 éve szerető, és a férfinek meg már két felnőtt gyereke van, unokája, de valahogy még sem lép. Én most is csak az tudom mondani, meg kell hozni azt a döntést, magadért, hogy elengeded, és egy idő múlva visszajön hozzád tisztán, vagy tudomásul kell venni és jön új férfi az életedbe.

Nem hiszem el, hogy te még képes lennél várni, arra, hogy gyereke felnő, te direkt szivatod magadat? Úgy megbánnád! :O Az is hihetetlen, hogy már nem hisztiztél meg sokalltál be és adtad ki az útját, majdnem 10 éve csak tűrsz...

2021. okt. 8. 00:25
 17/22 anonim ***** válasza:
16%

Baromságokat beszélnek a válaszolók. Ha jól telt ez a 9.5 év akkor semmit se vesztettél, sőt. A gyerek dolog viszont necces, az évek múlnak. Felesége szerintem sejti mi folyik a háttérben, sőt lehet tudja is, de ő se szeretné szétrobbantani miattad a családi "idillt". Az ember genetikai kódoltsága révén alkalmas a poligámiára, ez a felállás egyáltalán nem áll távol tőlünk, csak a társadalmi prüdéria tartja elítélendőnek az ilyen modellt. Egyszerübb lenne ha lehullna a lepel és nem hivatalosan 2 felesége lenne a pasidnak. Vesd fel neki ezt az ötletet.

De mondom sztem, ha nem retardált a felesége, akkor már rég tudja mi folyik köztetek.

2021. okt. 9. 17:47
 18/22 anonim ***** válasza:
24%
Szinte biztosra veszem, hogy ez az egész helyzet nem csak miattad és a férfi miatt alakult így, nem ti vagytok 100%-ig a "hibásak", hanem vastagon benne van még az is, hogy neked egyszerűen nem is jött más, legalábbis aki komolyabban megmozgatott volna... És most hagyjuk a spirituális maszlagot, hogy mert olyan volt a kisugárzásod, nem voltál nyitott rá, blablabla. Nem. Előfordul, hogy így jár az ember. Ha meg már így járt, igazat adok a 17-esnek, még mindig jobb, hogy ebben a 9,5 évben volt szex, szerelem az életedben, mint a semmi. Alakulhatott volna úgy is, mint nekem, 30 vagyok (nő), eltelt a fiatalságom full egyedül. Semmi garancia arra, hogy ha ebből kiléptél volna, akkor előbb-utóbb belefutottál volna a nagybetűs szerelembe, társba, gyereke(i)d leendő apjába. Lehet, hogy csak olyan jött volna, akivel nemhogy szerelem nem alakul ki, még egy jót szexelni sem tudsz, mert a kémia sem működik, nincs vonzalom, semmi.
2021. okt. 9. 18:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg aki egyedül van az nem is akar kapcsolatot legbelül. Szerintem tuti csak rá koncentráltál a majdnem 10 év alatt, és esélye se lett volna nálad más fickónak. Ilyenkor mindenkit hozzá mérsz és még randizni se randiznál mással, mert csak rá gondolsz, hogy az adott illető az nem Ő! És rossz érzéssel tölt el ez az egész.
2021. okt. 9. 19:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyereket szeretnél és esetleg egy komoly kapcsolatot felejtsd el. Mi a garancia arra, hogy 9 év múlva elválik és majd közös életetrk lesz? Közös család? Elmondom: semmi. Elpazarlod a fiatalságod, az életed. Nem fog lépni ,csak hiteget. Neki így rohadt kényelmes és izgatja is.
2021. okt. 11. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!