Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet azt tudni h a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet azt tudni h a párom engem kíván vagy csak szex éhes?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni hogy miből lehet észrevenni azt hogy a párom engem kíván e vagy csak simán szex hiánya van.
2010. szept. 1. 17:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hát a megcsalásos tervnél odaírtam, hogy fontos, hogy ne legyen részeg :P
2010. szept. 1. 18:22
 12/21 A kérdező kommentje:

18:12 válaszolónak.

Dehogyis. Nem zavar h engem akar megdugni,de lehet kicsit értelmetlenül tettem fel a kérdést. Igazából csak szerettem volna tudni hogy van e vmi erre, h ezt h lehetne "megtudni", a megcsalásos meg ilyen olyan akciókon kívül. De igazából ahogy itt írják nincs. :)

18:13 válaszolónak.

Mi 3 hónapot vártunk a szexel. Ő még szűz volt amikor elöszőr szeretkeztünk és inkább én akartam kicsivel jobban(azaz ő is akarta csak még félt mivel az első volt neki én meg nem annyira mivel én már nem voltam az.) Örülök hogy kíván és annak is h szeretkezni is akar velem.(remélem még nagyon sokáig igy is lesz :P) Most hogy volt a nyári szünet majdnem 1 teljes hónapot voltunk együtt. És ha rajta múlt volna minden nap lett volna szex.:D De persze ez nem jött össze bánatára. :D És nem is erőszakos ha nincs, mert akkor nem nyomul csak szeretget. tehát nem érzem h kihasználna meg semmi, csak ennyire természetes lenne h ilyen sürün kíván? :D Ezt kérdeztem már tőle is amit itt feltettem kérdést és erre azt mondta h én tettem szexéhessé, mármint h rám az (a lényegét tekintve):D(am több mint 1 éve vagyunk együtt és ez azóta van mióta először szeretkeztünk)

2010. szept. 1. 18:47
 13/21 A kérdező kommentje:
ezt a végéről lehagytam. 18/L* (nehogy azt higgyék vmi 12 éves csitri vagyok :$:D)
2010. szept. 1. 18:50
 14/21 anonim ***** válasza:

18 évesen is lehetsz csitri :D

Ha meg már itt tartunk KEDVES, akkor mi pasik minden nőt meg akarunk dugni. Legfeljebb némelyiket nem valljuk be. Igen, őt is ;) Tudom, hogy ronda dehát... :D

2010. szept. 1. 19:26
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha három hónapot várt,és nem is erőszakoskodott (azon kívül hogy félt), az azt jelenti, hogy inkább téged szeret, nem a puncid. Emellett pedig a szex a kapcsolat része, egyesek gyakrabban, mások ritkábban kívánják. Például ha rajtam múlna, ugyanúgy sűrűn, akár naponta többször is lenne valamilyen szexuális kapcsolat köztünk. Még fiatalok vagytok, éljetek, tüzeljetek amíg lehet. Ez majd idővel lenyugszik, és nem lesz annyi szex. Egyébként annak pedig örülhetsz, hogy ilyen hosszú kapcsolat után is kíván, bizonyára jó vagy az ágyban, és emellett pedig szeret.

további szép és hosszú kapcsolatot! :)

2010. szept. 1. 19:28
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsó komizónak pedig: nem minden pasi akar minden nőt megdugni, köztük énsem, mert kösz nem kérek belőle ha ronda. Lehet a te színvonalad megengedi, hogy a legalja csajokat is megfarkald, de veled ellentétben én még egy cseppet sem kívánom a ronda lányokat.

18/F

2010. szept. 1. 19:30
 17/21 A kérdező kommentje:

19:26:

Jó lenne ha te inkább nem írnál, hacsak nem valami értelmes és normális gondolatod van. Van rajtad kivül más értelmes aki normálisan tud válaszolni a kérdésemre. És amúgy meg nem igazán értem az ízléstelen viccesed, de sztem nem is akarom!

A többieknek pedig köszönöm a választ!

2010. szept. 1. 19:32
 18/21 A kérdező kommentje:
viccedet*.
2010. szept. 1. 19:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy csak a sexre utazna a párod, akkor félrelépne.

Ő Téged akar, azt a nőt, Akivel szexel.

Egy év nem nagy idő...sajnos majd 10 év múlva már nem lesz ilyen buzgó irányodba. De sebaj, ez az élet rendje!

2010. szept. 1. 19:49
 20/21 anonim ***** válasza:

"És amúgy meg nem igazán értem az ízléstelen viccedet, de sztem nem is akarom! "

Érdekes... A 12 éves "kis csitri" unokahugom értette...

2010. szept. 1. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!