Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet azt tudni h a párom engem kíván vagy csak szex éhes?
dobd be egy mesztelen csajokkal (jócsajokkal:P ) teli gödörbe. ha nem kezdi el megdugni őket, akkor téged kiván
remélem segithettem
velem úgy tesztelte barátnőm, hogy megbeszélte egyik barátnőjével, hogy majd megpróbál rámmászni egy buli után és ha én beindultam volna a barátnőjére akk dobott volna. Én megmondtam barátnőjének, hogy bocsi de nem...
fontos, ne olyan bulin teszteljétek amikor segg részeg :P
2.-nak és szerinted normális, hogy így tesztelget ?Mert szerintem nagyon nem.
Kérdező a te kérdésednek meg kb nem sok értelme van. Zavar, hogy téged akar megdugni, vagy mi bajod ? :D
Azt szerintem lehetetlen megállapítani, hogy téged kíván e, vagy a szexet. Elég sok kapcsolat alakul ki úgy, hogy először szex volt, aztán egymásba szerettek. Attól függ mennyit vártatok a szexxel a kapcsolatban, ha elég sokat várt, azt jelenti hogy szeret is. Az, pedig hogy sokat akar szexelni, azt is jelenti hogy kíván mint nőt, aminek örülj, mert a férfiaknál is legyenek bármennyire szexéhesek, nem fekszenek le bárkivel. A megcsalásos terv pedig elég szar, főleg részegen, mert valakik akarva-akaratlanul is megcsalják szeretteiket ittasan.
Szóval ezt a dolgot nem lehet észrevenni, de ha úgyérzed hogy szeret, és te is szereted, akkor nincs ok az aggódásra. :)
18/F
2. vok
hát nemhiszem, hogy normális dolog volt ez a teszt :P
be is rágtam rajta, de aztán mondta, hogy lehet túlzás volt és csak a barátnői beszélték tele a fejét és hogy megbánta :P
szóval megbocsájtottam neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!