Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem látom annyira férfiasnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem látom annyira férfiasnak?

Figyelt kérdés

A páromat nagyon szeretem, nem szeretnék kulonvalni, de a gesztusai, kiállása, kisugárzása alapján nem a legferfiasabb számomra.

(Nem, nem látens meleg).

Csak más dolgokat tekintünk férfiasnak.

Félek, hogy idővel ez közénk fog állni. Van valakinek hasonló tapasztalata?

2021. okt. 5. 18:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

9-es kérlek olvasd el mégegyszer. NEM szeretnék kulonvalni.

Én csak olyanok tapasztalatára lennék kíváncsi, aki érzett már így. Hogy szereti a párját, vele akar lenni,de közben ilyen hiányosságait is látja.

Én csak attól félek, hogy ez idővel elharapozna. Ezért akarok vmit tenni. Nem akarom, hogy ez közénk álljon valaha.

2021. okt. 5. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Én csak olyanok tapasztalatára lennék kíváncsi, aki érzett már így. Hogy szereti a párját, vele akar lenni,de közben ilyen hiányosságait is látja."

Mindenki látja a párja hiányosságait, akinél nem úszik illuzórikus rózsaszín ködben. Mindenkinél vannak olyan tulajdonságok, amiket inkább csak elfogad az ember, mintsem kifejezett szeret a másikban. Itt az arányokon van a hangsúly: az a kérdés, milyen gyakran ütköznek ezek ki, milyen gyakran kell "csak" elfogadnod a másikat. Ezt pedig neked kell tudnod, mennyire zavar a férfiatlansága, tudsz-e ezzel így együtt élni.

2021. okt. 5. 20:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ugyanez volt nálunk. Én hozzá is mentem feleségül. Nem lett jó vége. Egy idő után csak úgy tudtam rá nézni, mint testvérre.
2021. okt. 6. 09:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Szüleim azért váltak, mert anyám nem látta elég férfiasnak apámat. Erős, izmos, gondoskodó volt, mégsem vezető alkat, nem ő hordta a nadrágot, inkább gyengéd. Ezek is értékek, mégsem tudott anyám férfiként felnézni rá, maga lett férfias kényszerből, és elcsesződött a házasság.

A te személyiségedtől ia függ, mennyire jó a dinamikátok egy párként ilyen tulajdonságokkal. De én azt mondom, intő jel, ha valami irritál a másikban. Egy barátság se működik, ha a másik valamilyen tulajdonságai, viselkedése idegesít téged, hát még egy kapcsolat, 0-24 együttéléssel!

Ha nem látod a nőiességében az értéket, hanem zavaró, akkor elég nehéz lesz elfogadni, inkább max megalkuvás.

Bár nekem furcsa, hogy láthatod vonzónak és hogy lehet jó a szex, ha nem elég férfias neked.

Próbáld felfedezni az értékeit, más szemmel nézni a viselkedésére. De ha nem megy, akkor nem lehet mit tenni, hagyd inkább, mert aláássa az egészet.

2021. okt. 6. 12:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat! 😊
2021. okt. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!