Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban van megcsalás?
Ha a masik nem tud rola.
Es a masik hazudik hogy ez normalis kapcsolat, de csak ahhoz, hogy a másik monogám legyen, de amugy nem is szereti?
Szóval birtokló szexkapcsolatban(amiben hazudik az egyik a masiknak hogy normalis kapcsolat, kulonben vége), es igy rakenyszerul a másik titokban ismerkedni társat keresni, az megcsalásnak számit?
Van egy ffi aki azt adja be hogy nornalis a kapcaolat ahhoz hogy hű legyen a nő. De mindez hazugság. Akkor a nő ha ismerkedik akkor valojaban megcsalja a masikat? Azt akivel nincs is valojaban kapcsolatban?
Milyen kapcsolatbol lépjek ki..?
Egyedul voltam mikor tarsat kerestem sacc 1-2 évig. Gondoltam addig már belemegyek szexkapcsba ha már ilyen sokat kell várni egyetlen normálisra, es keresem tovabb. Elvegre nem akarok 10 évig is egyedul lenni. Addig "elszexelgetek", mig nem lesz barátom. Az is jobb, mint még 2 évig egyedul vergődni.
Akkor szoval keressek uj szexkapcsolatot is?:(
A mostani nekem tökéletes lett volna arra. A legjobb. Nem akarom hagyni.
13 en is ebben vagyok hogy minden hulyenek van.
Nekem meg lassan 3 éve nincs, ha azt nézzük.
Én szexkapcsolatban vagyok, de a kérdést sem értem!
Nálunk monogám a kapcsolat, de ez megegyezés kérdése, sosem volt követelőzés. Ha jól értem, ő veled nem szexkapcsolatban van, lehet, hogy nem mondta, hogy szeret, de veled tervez. Érdemes lenne tisztázni, hogy ki mit akar a másiktól, és ha ezek nem csengenek össze, akkor véget vetni neki.
"Nem engedi kijelenteni hogy ez szexkapcs."
De nem mindegy? Ha neked nem felel meg, akkor lehet menni. Nem kötelező veled lenned, ha neked így nem jó.
Dehogynem mondja hogy szeret.
Attol még kam.
Nem lehet semmit tisztázni mert eleve hazudik.
17#
Mibol menjek? A semmibol?
Ez szexkapcs.
Szabad vagyok meg egyedul.
Ő meg társam az egyedulletben igazabol csak. Amig nem lesz barátom magyarán.
Mert nem akarok 4 évig "kiszaradni" vagy 5 vagy ki tudja mikor lesz normalis az eletemben.
Szoval szexre meg nekem Ő kell. Nem más.
Nincs ertelme helyette keresnem szexre egy pancsert. Meg annak se hogy egyedul malmozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!