Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkos szexkapcsolatból lett szerelemben érzelmek kezelése- van benne tapasztalatod?
Sziasztok,
férjnél vagyok, és a férjem impotenciája miatt titokban szeretőt kerestem magamnak. Kifejezetten heti egy alkalomra, csak szexre. A szeretőm is házas, ő pont azt a hiányérzetet akarta pótolni, amit én. Néhány alkalom után kiderült, hogy egymásba szerettünk. Válni egyikünk se akar( a szerelem ellenére sem, mert az otthoni szeretet megmaradt ill. az én férjem már nagyon idős, a csalásnál is tisztességtelenebb lenne elhagynom ) az erkölcsi részt pedig már akkor elengedtük, amikor regeltünk arra az ismerkedős portálra, ahol találkoztunk. Az otthoni kapcsolataink kicsit ’simábbak’ lettek, mióta egymásra találtunk és tisztáztuk, hogy ez- kölcsönösen- nem csak szex. Ami problémát okoz, az az, hogy heti egy alkalomnál többet nem nagyon tudunk találkozni, a hiányt próbáljuk pótolni telefon beszélgetéssel, sms-sel, maillal, de hol egyikünk, hol másikunk küzd hiányérzettel; és ez elsősorban nem szex hiány, hanem az együttlét, a közelség hiánya(sose gondoltam volna, hogy egy titkos, lopott séta ennyire fel tud tölteni érzelmileg). Még nem állt be az egyensúly, kb 3 hónapos a viszonyunk. Akinek van ilyen téren gyakorlati tapasztalata, az megosztaná velem? Most talán még idegesebb, feszültebb vagyok, mint amikor a szex hiányzott, és úgy látom, nála ugyanez a helyzet. Nem szakítani akarunk, hanem az érzelmeinket ’kontrollálni’ valahogyan.
Szerelmet nem lehet kezelni, tudatosan meg kellett volna előzni, főleg, ha viszonzott, akkor nagyon elkéstetek!
Ha nem akartok borítani, akkor kénytelenek vagytok szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!