Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkos szexkapcsolatból lett szerelemben érzelmek kezelése- van benne tapasztalatod?
Sziasztok,
férjnél vagyok, és a férjem impotenciája miatt titokban szeretőt kerestem magamnak. Kifejezetten heti egy alkalomra, csak szexre. A szeretőm is házas, ő pont azt a hiányérzetet akarta pótolni, amit én. Néhány alkalom után kiderült, hogy egymásba szerettünk. Válni egyikünk se akar( a szerelem ellenére sem, mert az otthoni szeretet megmaradt ill. az én férjem már nagyon idős, a csalásnál is tisztességtelenebb lenne elhagynom ) az erkölcsi részt pedig már akkor elengedtük, amikor regeltünk arra az ismerkedős portálra, ahol találkoztunk. Az otthoni kapcsolataink kicsit ’simábbak’ lettek, mióta egymásra találtunk és tisztáztuk, hogy ez- kölcsönösen- nem csak szex. Ami problémát okoz, az az, hogy heti egy alkalomnál többet nem nagyon tudunk találkozni, a hiányt próbáljuk pótolni telefon beszélgetéssel, sms-sel, maillal, de hol egyikünk, hol másikunk küzd hiányérzettel; és ez elsősorban nem szex hiány, hanem az együttlét, a közelség hiánya(sose gondoltam volna, hogy egy titkos, lopott séta ennyire fel tud tölteni érzelmileg). Még nem állt be az egyensúly, kb 3 hónapos a viszonyunk. Akinek van ilyen téren gyakorlati tapasztalata, az megosztaná velem? Most talán még idegesebb, feszültebb vagyok, mint amikor a szex hiányzott, és úgy látom, nála ugyanez a helyzet. Nem szakítani akarunk, hanem az érzelmeinket ’kontrollálni’ valahogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!