Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a párom kolléganőire. Van rá okom?
Figyelt kérdés
A párom kórházban dolgozik, sok nő veszi körül. Az exe is az egyik kolléganője volt. Egyszerűen féltékeny vagyok, hogy ennyit van vonzó, csinos nők társaságában és mindig félek, hogy megcsal. Ő azt mondja csak én létezem neki és engem szeret, nem kell neki más. De annyira közvetlen a kolléganőivel, múltkor az egyik nőnek azt írta, hogy hiányzik neki. Alapvetően megbízom benne, csak nem értem miért szereti ennyire a kollégáit. Nekem nincs ilyen szoros kapcsolatom a saját kollégáimmal.2021. okt. 5. 13:34
1/9 anonim válasza:
Népszerű pasi, nyilván élvezi a női figyelmet. Ez nem jelenti azt, hogy nem hűséges hozzád.
2/9 anonim válasza:
A párodtól függ, hogy van-e rá okod
3/9 anonim válasza:
Hát nem tudom én is nehezen venném, ha ilyet írogatna a párom a kolléganőjének. Nekem ez nem fér bele. Az ember dolgozni megy a munkahelyére, neki csak ne hiányozgasson más nő.
4/9 anonim válasza:
A hiányolás már sok, szerintem. A közvetlenség nem ok a féltékenységre, szerintem tök jó tulajdonság
5/9 anonim válasza:
Van.
A transzplantációs osztályok kettesével rakja az ápolónőket.
7/9 anonim válasza:
Én nem vagyok egy féltékeny típus, de ezzel már úgy gondolom átlépne egy határt. Gondoljuk csak bele, hogy az ember csak úgy nem irogat ilyen üzeneteket akárkinek.
Mi a párommal egy helyen dolgozunk, ahol szintén sok nő dolgozik és bár ő is egy elég közvetlen ember meg jól kijön szinte mindenkivel, de azért meg is tartja a kellő távolságot. Szóval az, ha valaki népszerű vagy kedvelik, még nem mentség mindenre.
Még eddig nem fordult elő, de ha én ilyen üzenetet látnék, akkor már elgondolodnék pár dolgon.
8/9 anonim válasza:
Igen, a hiányzol már gáz. Az hogy együtt dolgozik velük az nem. Általában is ilyen féltékeny vagy amúgy?
9/9 anonim válasza:
Ha hisztizel és nyavajogsz neki akkor megfog csalni az utálatos magatartásod miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!