Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bántalmazó kapcsolat lenne vagy csak egyszerűen tahó a pasi?
Ha nem dolgozik a pasi akkor szinte folyamat alszik, fekszik az ágyban tv-t néz.
Nagyon nehéz vele beszélni, mélyebb komolyabb dolgokról nem is lehet mindenre azt mondja majd megbeszeljük máskor. Semmit nem tesz hozzá a háztartashoz csak a kupit csinálja. Egésznapos fekvése, alvása után ha a másik nem ad neki kaját akkor azt mondja hogy jo akkor éhezni fog, ha valamit amit kérne nem csinálsz meg akkor azt mondja hogy akkor ő sem csinál meg majd semmit ha te kéred.
Szerintem a bántalmazó kapcsolat ott kezdődik, hogy az egyik fél bántalmazza a másikat és a másik fél nem tud szabadulni. Az, hogy emberek sz*r kapcsolatokban vannak, az önbántalmazás.
Bárhol találhatnál értelmesebb férfit, de neked ez kell. Leszólod, hogy nem emeli fel a tv elől a seggét? Te miért nem emeled fel mellőle?
most azért mert kis sírtad itt a lelkedet változni fog valami szerinted ?
le merem fogadni 2-3 szinttel a pasi alatt vagy ezért nem lépsz csak le..
A leírás alapján nem tűnik bántalmazó kapcsolatnak, bár a "ha te nem teszel a kedvemre, akkor én se" típusú dolgok arrafelé tendálhatnak.
Nem lehet, hogy kórosan fáradt, vagy alvási zavara van, amiről nem tud és "a fáradtságot természetesnek veszi"? Tehát hogy emiatt nincs kapacitása a kapcsolatra például...
En párom is hasonlo.
Neten dolgozik par perceket/orákat csak.
Alapvetoen meg alszik fekszik tv bolt.
(Kaját rendeli)
Egy egy hétvége utan en teljesen le vagyok szedálva mellette. Fetrengunk tv zunk egész hétvégén meg bolt. Es ennyi
Fogy az energiám tőle, az életkedvem is elmegy sokszor.
A bántalmazás másban latszik meg nem ebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!