Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok "bántalmazó kapcsolat", meg "nárci" kérdés?
De komolyan, amikor sipítozik valaki, hogy nárcisztikus a pasija (Nem az, csak simán bunkó, csak a szó használatától okosnak hiszed magad.), vagy megkérdi, hogy bántalmazó kapcsolatban van-e, akkor a nők ennyire buták?
Maguktól nem jönnek rá, hogy egy féreggel vannak, miközben normális srácok meg a paplan alatt verik? (Nem, nem az incelekről van szó.)
Nem, mert az apjuk/anyjuk is ilyen, és hozzá vannak szokva.
Csak a szerelemben nem ezt várták.
Az, hogy tele van az oldal unatkozó, fogyatékosokkal. Ma például nem is tudom, hány "incel" kérdés volt kiírva.
Van aki így űzi el az unalmát. Ennyi!
Igaza van! Én is kedves vagyok...! Brühühü! Kivéve amikor ilyen birka kérdéseket olvasok itt gyakorin.
Bunkózást félretéve: Az IGAZÁN normális srácok, akik MERNEK kezdeményezni, akik normálisan állnak normális nőkhöz azoknak "nem kell a paplan alatt verniük". Mert számukra többről szól a párkapcsolat,mint simán a szex. Plusz. Ők nem kierőszakolják a szexet, hanem simán megtörténik. Mert nem egyoldalú elvárás, hanem élvezetet nyújt mindkettejüknek.
Én is voltam ilyen helyzetben. Nem vagyok buta, csak tapasztalatlan , fiatal lány voltam. Fél év kapcsolat után dobtam csak ki a bántalmazó, személyiségzavaros alakot, és nem azért, mert ne fogtam volna fel, hogy bánt, hanem sikeresen elhitette velem egy időre, hogy megérdemlem, idegesítp vagyok, hisztizek, más se fog elviselni...stb. Semmi önbizalmam nem volt. De még így is kidobtam.
Utána volt még pár félresikerült ismerkedésem, majd összejöttem egy normális pasival, és nagyon régóta vele vagyok.
Azt viszont nem tartom valószínűnek, hogy te normális pasi vagy.
A kérdésed alapján inkább egy frusztrált, rosszindulatú, alacsony érzelmi intelligenciájú ember lehetsz.
1
Tökéletesen megfogalmaztad a véleményem. Én nem tudtam volna így.
A "paplan alatt verik" egy metafóra, a magányosságra, és a társtalanságára a férfinek.
Amit pedig az 1. írt...nos, a maszturbálás természetes dolog, és sajnos a férfiak gyakran rászorulnak, tekintve, hogy ők a nőkkel ellentétben nem találnak, szó szerint, BÁRMIKOR, partnert maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!