Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem alszom sose jól barátnőmék?
Sziasztok. Hülye kérdésem lenne. 1 éve vagyunk együtt és szombatonként barátnőmék szoktam aludni.
Nagyon jól megvagyunk es a szüleivel is kijovok. Szeretnek.
Viszont rettenetesen alszom ott náluk. Nagyon nehezen alszom el, hiába eszek akár magne b6 álmot, egyszerűen borzalmasan alszom ott.
Mit lehetne tenni? Nem hinném hogy lelki gondjaim lennének. De egyszerűen rettenetesen nehezem tudok aludni nála.
Izgulsz, agyalsz esetleg esténként?
Nálatok is szoktatok aludni, akkor minden okés?
Volt már barátnőd, és ha igen, vele is nehezen aludtál?
Én egyébként utálok másnál aludni, barátnőimnél is. Szerintem van olyan, hogy csak otthon, vagy olyan helyen, ahol nincsenek mások tud valaki jól audni.
Tesóm se szeret a barátnőjénél. Okok:
1. panelben laknak és jóval melegebb van mint nálunk.
2. szellőztetni ugyan lehet, de a lakás egy elég forgalmas utcára néz, hajnalban már hallani a buszokat és ráadásul a lakás aljában kocsma van és ott kiabálnak a nm éppen kultúrlények. Öreg lecsúszott faszik.
3. kényelmetlen az ágy.
Hiába rendes a család.
Nálatok mi a baj?
Hőfok, zajok, kényelmetlen ágy?
Vagy mentálisan?
Szóval nem mindegy hogy fizikai okai vannak vagy lelki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!