Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnommel 6 honapja vagyok eggyutt! Mikor osszejottunk ciggizett es kertem ra h hagyja abba! Kb masfel honapja nem szivott es mot megint ragyujtott! (? )

Figyelt kérdés
Azt mondtam hogy szakitok vele ha ragyujt es h valasszzon vagy a cigi vagy en! de szeretem es nincs szivem szakitani !:(( Mit tegyek?
2010. szept. 1. 13:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kapd be! nem ertessz semmit!
2010. szept. 1. 14:05
 12/17 A kérdező kommentje:
nem az utolso hanem elotte
2010. szept. 1. 14:06
 13/17 anonim ***** válasza:
saját tapasztalat, hogy miattad soha nem fogja lerakni, csak önmaga miatt. ha ő nem akar leszokni akkor a te szavad se fog neki számítani akárhogy is szeret
2010. szept. 1. 14:16
 14/17 Szandykah ***** válasza:
Nem szabad egy illetőt választás elé állítnai. Én is cigizek. Van barátom. Nem cigizik. Nekem csak annyit mondott, hogy ha veée vagyok akkor ne cigizzek olyan sűrűn.
2010. szept. 1. 14:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok ,az én párom is cigizik,már több éve járunk.Én se ugrálok az örömtől...de azért ezért ez tényleg nem jó,hogy azt kéred válasszon,meg követeled,hogy szokjon le.A barátom is megpróbált leszokni,mikor összejöttünk,és tudta,hogy én nem cigizek csak pár hónapig birta.Aztán megbeszéltük,hogy ő ezt SZERETI,megnyugtatja,szereti az izét,az érzést ami eltölti közbe stb.És megértettem,elfogadtam. Belegondoltam,nekem is kb. ilyen a reggeli kávém,nem is birnám nélküle.Egyszerüen berögzött szokásom,hogy reggel első dolgom,hogy kávét főzök,aztán nyugodtan megiszom,miközbe átgondolom az az napi dolgaimat,teendőimet.Miközbe iszom,szépen magamhoz térek.És olyan jó érzés tölt el közbe,imádom az izét,az illatát.Próbáltam már úgy, hogy nem iszok reggel,egész nap fáradt voltam,kedvetlen és hiányérzetem volt.

Ő is igy van a cigivel.Egyszerüen pl:kajálás után úgy érzi muszáj elszivnia egy szálat,meg bizonyos dolgok után.

Nem feltétlen azért mert függő és muszáááj neki,hanem azért mert szereti és neki ez jó érzés.Én meg őt szeretem és ha neki annnyira fontos és jó ,akkor elviselem.

És bocsi de ez tényleg annyira nem nagy ügy,hogy cigizik.

Ne kérj tőle ilyet,hogy válasszon.Nyilván nem lehet egy lapon venni a szerelmet és a cigit.Minden embernek vannak hibái,berögzödései,eltérő igényei,és az a helyes ha ezekkel együtt szeretjük őket.(jóó ha mondjuk füvezne az már más lenne.)

De azt általába mindig megkérem,meg ő is természetesnek veszi,hogy cigi után fogmosás vagy ha nincs rá épp lehetőség akkor rágó.

2010. szept. 1. 15:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha már tudtad a kapcsolat elején hogy nem fog tetszeni az hogy cigizik, akkor nem kellett volna össze jönni vele...

Én például nem tudnék elképzelni egy olyan barátnőt hogy cigizzen és csókolózzak vele...

De nem vagyunk egyformák:)

De így hogy ezt tudtad és így jöttél vele össze, ez által így fogadtad el őt, szóval most jogtalanul állítod választás elé:)

2010. szept. 1. 16:49
 17/17 anonim válasza:

Szerintem ne kérd tőle, hogy miattad mondjon le bármiről is, mert ezzel azt érezteted vele, hogy nem elég jó számodra.

Én is dohányzom és próbálok leszokni róla de nem megy...

Gratulálok, hogy neked sikerült, de lehet hogy ő erősebb dohányos vagy régebb óta a napjai része.

Ha nagyon zavar téged akkor beszéljétek meg, hogy amikor melletted van nem gyújt rá.

Hidd el ha komoly köztetek a dolog és eljutottok majd arra a pontra, hogy bővítitek a családot akkor magától fogja le tenni a cigit. De minél jobban stresszeled azzal, hogy tegye le annál jobban az ellentetjét éred el és nem azért hogy téged bosszantson hanem azért mert ha stresszes, ideges az ember akkor még több nikotint kíván (de ezt szerintem tudod magadról is).

2021. márc. 1. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!