Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, h valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h valakinek bejön az élet és mindig tökéletes kapcsolatai vannak másnak meg csak a szenvedés jut?

Figyelt kérdés

Más elsőre megtalálja az igazit, vagy ha nem is, de 30 körül már komoly es látszólag tökéletes kapcsolata van-vagy már házas .

Másnak meg (pl nekem) soha nem volt meg normális párkapcsolata közel 30 évesen... az egyik megcsal a másik nem vállal fel..

Velem van a baj? Én választok rosszul? Sokáig maradok olyannal , akivel normális nő össze sem állna?

2021. szept. 30. 16:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Igen, biztos baj van veled is, hiszen nem más kapcsolatával kellene foglalkoznod. Sok férfinak még párkapcsolata sem volt, nem érzed hogy sokkal szerencsésebb vagy náluk?

Minden nézőpont kérdése, mindig találsz olyan embert, aki szerencsésebbnek tűnik, de ez nem azt jelenti, hogy valóban az és a műltját sem ismered. Ugyanúgy mindig találsz olyan embert, aki sokkal pechesebb nálad.

Foglalkozz a saját életeddel, ne azért érezd magad rosszul, mert másnak jó, és ne azért legyen neked jó, mert másnak rossz! Tanulj a hibáiból, tegyél a céljaidért élj és sokkal boldogabb leszel.

2021. szept. 30. 16:56
 12/18 anonim ***** válasza:

[link]

37F incel

2021. okt. 1. 01:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem párkapcsolat téren mondhatjuk hogy nagyon nagy "szerencsém" van. De pl sok minden másban meg elég nehéz az életem. Hidd el nincs olyan akinek minden sínen van állandóan. Van akinek a párkapcsolat könnyebben összejön, nagyon egymásra találtak, van akinek meg nem. De azoknak meg lehet a munka terén vagy más téren alakul jól a sorsuk.
2021. okt. 3. 22:14
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Hajnali gyerek vagy
2021. nov. 4. 06:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne hidd azt hogy másnak jobb, és más azonnal tökéletes párt talál ez csak a látszat! Különösen azok, akik még nagyon fiatalon jönnek össze, és együtt nőnek fel, egy önismereti iskola inkább az egész, mint boldog harmonikus kapcsolat.

Az lehet, hogyha valaki sokáig van kapcsolatban, megismeri magát annyira hogy felfedezze mik az igényei, a határai és a későbbiekben pontosabban céloz, de van aki semmit sem tanul az évek alatt és hibát hibára halmoz.

"Velem van a baj? Én választok rosszul? Sokáig maradok olyannal , akivel normális nő össze sem állna?" - Mindig lesznek szemét emberek, ezt nem tudjuk befolyásolni, de igen, mi vagyunk a felelősek érte, ha ez folyamatos, és nem tanulunk a hibáinkból.

Arról nem tehetsz ami a múltban történt, legyen ez tanulópénz, de a későbbiekben már máshogy kell lépned, ha jobb jövőt szeretnél. Ehhez szükséges az önismeret, a személyiségfejlődés, az önbizalom, amin sokat kell dolgoznod, akár egy életen át, ezért jobb minél hamarabb nekilátni.

Ha a kapcsolataid rosszak, az sok mindent elmond arról hogy milyen a te viszonyod saját magaddal. Legalábbis azt látni lehet, mit engedsz meg, milyen viselkedéseket tolerálsz vagy gondolsz jogosnak magaddal szemben.

Érdemes utánajárni ezeknek a hozott mintáknak, traumáknak, ahogy a 2. válaszoló is írta.

2022. máj. 21. 11:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezt ki mondta neked?
2022. máj. 21. 15:36
 17/18 anonim ***** válasza:
olvastam egy jó mondást, meg is jegyeztem. hogyha folyamatosan attól félsz hogy elveszited, már el is veszitetted. Ne ugrald körbe. Adj sokat magadra.
2022. máj. 22. 08:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért van, mert nem ismered magad, nem tudod, more vágysz, párkapcsolatvalasztasnal vagy ismerkedésnél nem vagy tudatos. Úgyhogy igen, a hiba az, hogy rosszul választasz.

A jelenlegi kapcsolatom előtt volt három, amikből tanultam és sokat valtoztam/fejlődtem, most pedig olyan férfival vagyok, aki pontosan megfelel, sőt, meg jobb is.

Ha változást akarsz ilyen teren, először magadban keresd a “hibát”.

23N

2022. máj. 22. 08:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!