Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Négy éves kapcsolatban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Négy éves kapcsolatban a párunknak mondunk olyat h kivel feküdnénk le gondolkodás nélkül?

Figyelt kérdés
Tegnap az élére értelmével este kicsit iszogattunk. Volt egy feszültség köztünk, tehát nem romantikából, talán inkább feszültségoldásként. Kicsit erősebb szalonspicc állapotában azt mondta(témába vágott) , hogy vannak, akikkel gondolkodás nélkül lefeküdne még űgy is, hogy én vagyok. Hírességekről beszélt, és mutatott is egy Tik-tok sztárt példának, és közben mondta h nézzem milyen helyes, micsoda kocka has,stb. Hozzáteszem, amikor ismerkedtünk annak idején, mondta hogy volt egy pár egyéjszakása, mert a 10\10-es hapsikat nem hagyta ki. Ezt később kettőre csökkentette, ezeket is érzelmi válsággal magyarázva. Nem ez a lényeg, ehhez sok közöm nincs.De ettől a mostani megjegyzésétől befordultam és összevesztünk. Példálózott, hogy Eva Longoriát szerinte én sem hagynám ki. Jó erről elmélkedni, de ha hiszitek ha nem, kihagynám. Ma reggel azt mondta h hülye vagyok, túlpörgetem, ez csak egy játék volt, és ha oda kerülne a sor(elméleti sík), akkor nem tudja mi történne, lehet h akkor már nem akarná. Délután munkából már azt írta, semmiképp nem tenne ilyet velem. De ezt már szerintem csak kárenyhítésnek szánta. A kérdésem, hogy valóban én pörögtem ezt túl, mert én ebből azt láttam h van akivel félredugna. Vagy esetleg jogos a bánatom hogy ilyeneket mondott?Főleg hogy másnap józanul is csak hogy nem biztos hogy megtenné? Fiűk és lányok véleményét is szeretném. Középkorúak vagyunk egyébként.

2021. szept. 29. 15:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehet egy középkorú férfi ilyen hisztis? Nàlunk ez normàlis, sosem sértődnék meg ezen. N
2021. szept. 29. 18:23
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem márpedig ez sértô és méltatlan.

Éket ver a kapcsolatba, és egyszerûen tiszteletlenség a társsal szemben.

Nem lennék boldog, ha a férjem kifelé kacsintgatna, akár elméleti szinten is.

Ez nem játék!

35/N

2021. szept. 30. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:

[link]

Bocsi, de nagyon ez a jelent jutott eszembe :D

Nem mondanék ilyet a páromnak. Nyilván ha nem vak meg süket, akkor észreveszi, hogy kik azok a hírességek közül akik tetszenek nekem, de ezt is mindig próbálom tompítani, meg elmondom neki, hogy őt soha egyikre sem cserélném, mert ő a legvonzóbb.

De van pl barátnőm, aki úgy akar velem pasikat elemezni, hogy közben ott ül mindkettőnk pasija. Az elég kínos szokott lenni, mindig csak olyanokat merek mondani ha ràkérdez valakire, hogy "nem rossz" meg "szódával elmegy". Ő meg simán beszél ilyenekről a barátja előtt.

2021. okt. 1. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!