Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Négy éves kapcsolatban a párunknak mondunk olyat h kivel feküdnénk le gondolkodás nélkül?
Fogalmam sincs, hogy lehet valaki ennyire egyszerű érzelmileg, hogy nincs jobb témája a PÁRJÁVAL, minthogy kikkel feküdne le... Iszonyatosan sértő, én szakítanék is.
De ez a szituáció egy kicsit furcsa nekem, főleg, hogy a nőket is felhozta, hogy biztos te sem hagynád ki. Talán nyitott kapcsolatot szeretne, és így próbálta felvezetni?
Velemenyem szerint az teljesen normalis, ha masokrol azt gondolja, hogy helyes vagy jol nez ki, de olyat sose mondanek a paromnak, hogy massal fekudnek le, ez egyaltalan nem oke.
Az pedig eleg gyanusan hangzik (mint ahogy te is eszrevetted), hogy jozanul is azt mondja, hogy nem biztos, de LEHET, hogy megtenne.
Ne pontozzatok le, de ez olyan hogy mindenki tudja hogy sose jönnek össze:D
Mondjuk én annyiban módosítanám, hogy az engedélyével:D
Nem tudom (nő vagyok) számomra ez csak játék és én nem venném komolyan ha hírességekről beszéltek. Elméleti sík. Ha a szomszéd Józsira mondaná a csajod, na az már talán problémásabb, hisz tudod hogy van rá sansz. Vagy lehetne.
De a legtöbb embernek (nekem sem) csak nagyobb a szája. Ha bekopogtatna holnap hozzátok x híresség, kétlem hogy valóban szobára menne vele.
Szóval szerintem ne vedd komolyan. Legalábbis én ilyesmit nem tudok komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!