Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szeretne gyereket,én viszont nem(sosem vágytam házasságra,gyerekre). Így most eltávolodott tőlem és lehet szakítani akar velem. 3éve vagyunk együtt.Szeretjük egymást de félek h már csak rosszabb lesz. Defektes nő lennék?Vajon velem van baj?
Egyikőtök sem defektes. Az a defekt, hogy a kapcsolat legalapvetőbb kérdéseiben nem értetek egyet. Így teljesen felesleges folytatni, csak húzzátok egymás idejét.
Szerintem szakíts vele, majd te keress olyan férfit, aki nem akar gyereket, ő meg olyan nőt, aki igen.
Miért nem az elején tisztáztad vele?
Én se akarok gyereket, házasságot se. A legelső randin elmondtam, és biztosítottam hogy ez sose fog változni. Ha probléma, akkor ne is folytassuk. Ez lenne a normális dolog szerintem, nem az hogy majd felvetődik egyszer ez a téma (évek után) és akkor nyögöd be.
Szakítani kell.
Ne várd el hogy ő megváltozzon. Te se változtatsz az álláspontodon. Ha neki fontos a gyerek téma akkor melletted sose lesz teljesen boldog. Mindkettőtöknek jobb lenne hasonló gondolkodású társat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!