Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez bántalmazó kapcsolat lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bántalmazó kapcsolat lenne?

Figyelt kérdés

-párommal semmit nem lehet megbeszélni, helyette egyből elkezd velem kiabálni, ha valami nem tetszik neki.

-ha valamit nem akarok megcsinalni neki, akkor vagy megsértődik, vagy elkezd sértegetni és csúnyán szidni. Amire én elkezdek sírni. Ha pedig megcsinalom neki, sosem köszöni meg, hanem magátol értetődőnek veszi.

-sokszor fenyeget szakítással, ha valamiben nem értünk egyet, vagy nekem nem tetszik valami. Ilyenkor mindig összepakol, hazamegy pár napra, majd visszajön.

-sokszor kinevet, kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt

-idegenekkel bunko az utcán, nagyon hamar felhúzza magát apró dolgokon

-sokszor úgy érzem, hogy mielőtt mondanék valamit, azelőtt el kell gondolkodnom azon, hogy mit mondjak, hogy miből nem lesz veszekedés, mi lesz neki a jó válaszom.

-úgy érzem hogy állandóan lábújjhegyen kell járnom a közelében, nehogy valami legyen.

-sokszor vezeti le tárgyakon a dühét, tőri zúzi a berendezést.

-a vezetési stílusa is bosszúálló, és megfélelmlítő mások számára is.

- munkahelyén is verekedett már

- nagyon frusztrált, amit rajtam vezet le

- ha valamit nem csinalok meg tökéletesre, akkor az már nem jó, kuka. Állando megfelelési kenyszerem van tőle, szinte rettegek ha valamit nekem kell csinalni.

-ha megjegyzem neki hogy agresszív, arra azt mondja hogy én idegesítem fel mindig, vagy pedig zavarba jön, és azt mondja, hogy ez még nem az a szint.

-mindig mondja hogy szeret, de közben én félek tőle. Nagyon feszűlt vagyok, multkor majdnem pánikrohamot kaptam az utcán, és sajnos szégyen, nem szégyen, elkezdtem inni is vagy pedig nyugtatót szedni a feszűltségre. Közben meg valamiért mégis ragaszkodok is hozzá.

Ez bántalmazó kapcsolatnak számít? Írnátok saját tapasztalatot?

2021. szept. 27. 09:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A szeretet nem ilyen, a szeretetet érzed, nem félsz, nem szorongsz. A szavakat nem kell elhinni, azok csak hangok valakinek a szájaból. Sokan összekeverik a biztonságot a szeretettel. A párod lehet biztonságban érzi magát melletted (nem csalod meg, támogatod, főzöl, takarítasz....), de ez nem szeretet az ő részéről.

Te is jól tudod, hogy ez egy bántalmazó kapcsolat, te is érzed nem jó ez neked. Akkor keress kiutat magadnak, ne kifogásokat keress. Ha most megteszed ezt magadért, akkor a következő kapcsolatod már jobb lehet, mert már felismered ezt a mintát és el tudod kerülni.

A függőségeket fel kell számolni, a tőle függést is beleértve.

2021. szept. 27. 17:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Trauma kötődés keress rá youtube.
2021. szept. 27. 19:45
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A vezetés annyira tipikus …

Igazi barom lehet, aki miatt a balesetek történnek.

2021. szept. 27. 19:51
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus nagy valószínűséggel.
2021. szept. 27. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!