Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bántalmazó kapcsolat lenne?
-párommal semmit nem lehet megbeszélni, helyette egyből elkezd velem kiabálni, ha valami nem tetszik neki.
-ha valamit nem akarok megcsinalni neki, akkor vagy megsértődik, vagy elkezd sértegetni és csúnyán szidni. Amire én elkezdek sírni. Ha pedig megcsinalom neki, sosem köszöni meg, hanem magátol értetődőnek veszi.
-sokszor fenyeget szakítással, ha valamiben nem értünk egyet, vagy nekem nem tetszik valami. Ilyenkor mindig összepakol, hazamegy pár napra, majd visszajön.
-sokszor kinevet, kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt
-idegenekkel bunko az utcán, nagyon hamar felhúzza magát apró dolgokon
-sokszor úgy érzem, hogy mielőtt mondanék valamit, azelőtt el kell gondolkodnom azon, hogy mit mondjak, hogy miből nem lesz veszekedés, mi lesz neki a jó válaszom.
-úgy érzem hogy állandóan lábújjhegyen kell járnom a közelében, nehogy valami legyen.
-sokszor vezeti le tárgyakon a dühét, tőri zúzi a berendezést.
-a vezetési stílusa is bosszúálló, és megfélelmlítő mások számára is.
- munkahelyén is verekedett már
- nagyon frusztrált, amit rajtam vezet le
- ha valamit nem csinalok meg tökéletesre, akkor az már nem jó, kuka. Állando megfelelési kenyszerem van tőle, szinte rettegek ha valamit nekem kell csinalni.
-ha megjegyzem neki hogy agresszív, arra azt mondja hogy én idegesítem fel mindig, vagy pedig zavarba jön, és azt mondja, hogy ez még nem az a szint.
-mindig mondja hogy szeret, de közben én félek tőle. Nagyon feszűlt vagyok, multkor majdnem pánikrohamot kaptam az utcán, és sajnos szégyen, nem szégyen, elkezdtem inni is vagy pedig nyugtatót szedni a feszűltségre. Közben meg valamiért mégis ragaszkodok is hozzá.
Ez bántalmazó kapcsolatnak számít? Írnátok saját tapasztalatot?
Akkor maradj vele, ezt a családi mintát követed neked ez a jó ezt igényled. Ha nem volna jó már rég leléptél volna. Tudjátok mi az igazság? Hogy az ilyen nők ide jönnek kicsit sajnáltatják magukat aztán minden marad úgy ahogy volt. Ennyi. Ezeknek a kérdéseknek semmi értelmük.
Ha valaki nem érzi jól magát és már nyugtatókat kell szednie akkor nem a gyakorira jön nyígni erről hanem fogja magát és lelép. Ez is csak sima mártírkodós értelmetlen kérdés.
#5 voltam. Nem tudom, hogy miért lettem lepontozva, de nem számít.
A NANE nem hivatalos szervezet (Nők A Nőkért Egyesület). Pont azért ajánlottam őket, mert nekik a gyakoris közösségtől eltérően konkrét tapasztalatuk van a hozzád hasonló esetekből.
Nem kell feljelentést tenned, vagy bármit lépned, ha nem akarsz.
De ha valakivel meg szeretnéd beszélni a helyzeted, elmesélni, vagy csak beszélgetni ők tudnak segíteni, hogy jobban érezd magad.
Külső segítség nélkül benne fogsz ragadni egy olyan életben, amire igazából nem vágysz, de nem tudod, hogyan lehetne máshogy is élni.
Ilyen van? Hogy ennyire tisztán, szépen leírja valaki, hogy ilyen súlyos a helyzet, meg felhozza ezt a "mondja néha, hogy szeret" dolgot, hogy leírja a tipikus lelki nyomorult kapcsolatfüggő létet, és így is benne marad egy ilyen terrorizáló kapcsolatban.
Kérdező ez mind igaz? És ha igen, van valami tényleges pozitívuma a kapcsolatotoknak felőle? Érzed a támogatást? Meghallgatja bármi problémádat? Érzed is a szeretetet? Kimutatja tettekkel is szeretetet? Értem itt pl. lemondott már kevésbé fontos programját érted, megvigasztalt ha szomorú voltál, megfőzte a kedvenc kajádat, szervezett már közös programot amire és ahogyan vágytál... bármi ilyesmi?
#13 majdnem jó, a NANE nem varázsló csoport nem tud csodát tenni. Olyanoknak tudnak segíteni aki AKARJA IS.
Az ilyen jellegű változtatni nem akaró de folyamatosan nyígó nőkkel ők sem tudnak mit kezdeni.
A kérdezőnek esze ágában sincs változtatni az életén. Csak jött kicsit sajnáltatni magát.
De mit érsz azzal, ha mondja, de nem érzed, hogy szeretne...?
Ne fogd a gyerekkorodra, már nem vagy gyerek. Ideje, hogy felnőj és hatrahagyd a gyerekkort is meg ezt a bántalmazó f.szkalapot is.
Volt ilyen párom, nagyon nehezen szabadultam.
Ne hagyd magad, kislány, ne töröljön benned lábat senki!
Igenis szerethető vagy. De még egyedül is sokkal de sokkal jobb lenne, mint ebben a bántalmazó kapcsolatodban.
Lépj ki, nyiss a világ felé, és a társadat is meg fogod találni. A szerető, támogató társadat.
Hajrá!!!!
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!