Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes lettem? És ha igen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem? És ha igen akkor van esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit még a régi sulimban ismertem meg! 18 éves... Akkor még nem nagyon tetszet ... De most igeeeen! [én.16.wok.]

Nah mind1...Az a lényeg, hogy megjelöltem myvipen...Aztán mikor mondtam, hogy aki nem ismer töröljön...És akkor felvett msn-re, hogy ki ish vagyok...4nap után leeset neki:D

És azóta kb másfél 2 hete mindennap órák hosszát beszélünk msn-en!

Lehet, hogy csak haverként nézz rááám...De én érzek valamit iránta... Az tuti biztos! Alig várom, hogy jöjjön msn-re egész áldott nap csak rá gondolok! Nem tudom mi van velem régen éreztem ilyet!

Meg van egy - két jó pontom nála...

Hogyan hozzam a tudtára, hogy tetszik?

[mondjuk még szereti a volt barátnőjét->akkor korai ez még 2 hét beszélgetés után?]

Valaki segítsen aki volt már ilyen helyzetben vagy esetleg csak tudja, hogy mit tegyek!

Nagyon fontos nekem ez a srác!

2008. dec. 11. 15:16
 1/1 Srapnel ***** válasza:
100%
Szerelmes lettél a saját vágyaidba. Ez van. Találkozzatok mielőbb és gyakrabban élőben, aztán majd kiderül, mi lesz. Mert az, hogy írkál neked, jelentheti, hogy tetszel neki, de az is lehet, hogy csak unatkozik, hiszen itt is rengeteg ember írogat válaszokat, mégsem vagyunk szerelmesek a kérdezőbe.
2008. dec. 11. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!