Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! Ti mit szólnátok ha a pasi akivel ismerkedsz, bevallaná h 22évesen nem volt még túl az első csókon, szűz és nem volt még soha barátnője?
Figyelt kérdés
Normálist választ kérnék és kort is. 22/F2010. aug. 31. 23:13
11/22 anonim válasza:
andybunny szerintem sem 29 éves. De ha mégis, akkor letapadt 18 éves szinten :)
12/22 anonim válasza:
na majd én kiderítem, ha elküldi a címét :D
13/22 anonim válasza:
Semmi rosszat nem gondolnék róla. Ugyanúgy ismerkednék vele tovább.
Bátyámnak is 22 évesen lett először barátnője, szerintem nem is csókolózott előtte, bár ezt konkrétan nem tudom. Aztán 22 évesen összejött egy lánnyal, akivel 4 éve együtt vannak és imádják egymást. (A lányka korábban már volt több barátja, de nem zavarta a bátyám tapasztalatlansága.)
14/22 anonim válasza:
Nekem is most egy 22 éves srác tetszik, akinek még soha nem volt kapcsolata. Még élőben sem láttam, csak msn meg skype, de nagyon várom, hogy végre találkozzunk, és egyáltalán nem ijesztett el, hogy ő tapasztalatlanabb, mint én.
15/22 anonim válasza:
Őszintén? Nem fűznék hozzá sok reményt, hogy együttmaradunk. Ha én lennék az első, valószínű nem lennék elég neki, és később keresné az újat. Ez nem szűz pasiknál is így van, nemhogy szűzeknél. Egy férfinak nem elég egy nő, ebben biztos vagyok. Magam alatt vágnám a fát, és el sem várnám, hogy megelégedjen csak velem...
16/22 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos :$ Élvezném a dolgot,hogy én taníthatom meg csókolni és szeretkezni.. stb :$ A jegyesem 17 volt mikor összejöttünk teljesen szűz.. még az első szájra puszin sem volt túl.. :S És én tanítottam mindenre :$ Örülök neki nagyon,hogy én vagyok neki az első ilyen téren =) Kevés ilyen fiú van.. :) És mikor szeretkezünk még jobban felhúz ha ránézek és eszembe jut h "ezt meg én tanítottam neki :$" :$:$:$
17/22 anonim válasza:
Engem nem zavarna, igaz jobb ha nem tudok róla, valami oka csak van... nem feltétlen a te hibád, ne értsd félre. DE abszolút nem ciki. 21/L
19/22 anonim válasza:
sztem egy szűz srác állat izgató tud lenni, ahogy bénázik, és mégis olyan jó vele (persze ehhez az kell h nagyon bejöjjön), szal nagyon nem lepődnék meg
20/22 anonim válasza:
ha bejön a a srác kívülről belülről jó,akkor nem bánnám,sőt kifejezetten jó lenne!!csak sajnos az ilyen fiúk akik jók is kívülről és belülről egyaránt azok már rég nem szüzek,és csókolóztak már!!!:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!