Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kórházban lesz holnaptól. Hogy működik ez? Ott lehetek vele egész nap? Az jó, ha mindennap viszek neki valami saját készítésű finomságot, amit nagyon szeret? És ott lehetek amikor műtik?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 22:16
11/19 anonim válasza:
azért tartós tejet szerintem már ne vigyél neki...
12/19 A kérdező kommentje:
de szemét vagy utolsó...
2010. aug. 31. 22:37
13/19 anonim válasza:
jájj, már viccelni sem szabad? :)
14/19 anonim válasza:
Nem tudom, mit csinálj... Szerintem műtét után menj be hozzá, aztán vagy fent lesz a barátod, vagy alszik, és akkor mondjuk írhatnál neki egy kis üzenetet, valami aranyosat, hogy tudja ott jártál. :-) Esetleg meg is várhatod, amíg felkel, vigyél egy könyvet, rejtvényt, stb.
Persze műtét alatt is ott lehetsz, de ne várd, hogy beszélgetni is fogsz a barátoddal.
15/19 A kérdező kommentje:
azthittem komolyan mondod...így is eléggé féltem a barátomat,eléggé aggódós vagyok.
2010. aug. 31. 22:41
16/19 A kérdező kommentje:
nem is az h beszélgetni vele,csak nem tudnék itthon gépezni mondjuk amikor őt műtik...
2010. aug. 31. 22:42
17/19 anonim válasza:
Nem fújom fejből a látogatási időket, de asszem csak a sürgősségin nem lehet bemenni és az intenzíven van erősen limitálva a látogatási idő és a személyek száma.
Szóval annyit lehetsz vele, amennyi időt nem sajnálsz. Bár azt nem tudom, hogy rögtön műtét után bemehetsz-e hozzá, de erősen kétlem.
18/19 anonim válasza:
Szerinem vigyél neki lufit meg valami kis ajándékot:) Nem biztos hogy ehet majd, és azt meg tudja őrizni sokáig.
19/19 A kérdező kommentje:
hát fogalmam sincs h mit vihetnék be neki...én lufit kisebb gyerekeknek vinnék mondjuk,nem tudom ő mit szólna hozzá.ajándékot meg nem tudom mit vehetnék.
2010. szept. 1. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!