Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem az exével levelezik a hátam mögött, mit tegyek?
mondjuk baromira nem mindegy, hogy evi nehanyszor valtanak par szot alapdolgokrol, kivel mi van, hol el, kapcsolat, munka stb.. vagy konkretan NAPI, heti szinten levelezgetnek hosszan mindenfele bizalmasabb temarol. elobbi tokre nem zavarna, de utobbi szerintem gaz, a legprivatabb dolgait ne ossza mar meg az exevel. nekem ez nem fer bele, hogy szakitas utan is ilyen szinten lelki tarsak maradtak es mindent meg kell osztaniuk egymassal.
gyengebbek kedveert: az alkalmankenti ‘mizu’ szintu dumalgatasokkal nincs gondom. de van egy hatar.
#9 Én nem pontoztam le senkit, de itt nem mizu szintű beszélgetésekről van szó, hanem arról, hogy a férj konkrétan kiteregeti a magánéletét az exnek sunyiban. És ez gáz. Nekem eszembe nem jutna exnek a magánéletem minden részletét leírni.
Kérdező: Beszélj a férjeddel, őszintén mondd el neki, hogy ez bánt téged.
Van a "mizu?" ex, meg a "kvázi lelkitárs" ex. Utóbbi baromira nem ok.
Az exekkel való levelezésnek mindig dugás a vège.
Csak levelezés, csak egy kàve nyilvànos helyen, csak egy kávé nàla .....
Az egyik ismerősöm elvált. Az ex férjnek lett új felesége, de tartják a kapcsolatot, sőt.
Az exférj kimegy a reptérre az exfeleségért, elmennek vacsozázni, ügyeket intéznek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!