Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem az exével levelezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem az exével levelezik a hátam mögött, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az előző barátnőjével levelezik, mi van velük, hogy vannak stb. Mindent leírt mi történik velünk, mik a terveink stb. Mit jelent ez?

2021. szept. 26. 00:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

mondjuk baromira nem mindegy, hogy evi nehanyszor valtanak par szot alapdolgokrol, kivel mi van, hol el, kapcsolat, munka stb.. vagy konkretan NAPI, heti szinten levelezgetnek hosszan mindenfele bizalmasabb temarol. elobbi tokre nem zavarna, de utobbi szerintem gaz, a legprivatabb dolgait ne ossza mar meg az exevel. nekem ez nem fer bele, hogy szakitas utan is ilyen szinten lelki tarsak maradtak es mindent meg kell osztaniuk egymassal.

gyengebbek kedveert: az alkalmankenti ‘mizu’ szintu dumalgatasokkal nincs gondom. de van egy hatar.

2021. szept. 26. 05:49
 12/20 anonim ***** válasza:
17%
Írj az exnek, hogy felejtse el ezt a tevékenységet.
2021. szept. 26. 06:22
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
12: miert az exnek kene irogatnia? ne legyel mar ennyire szanalmas. a ferjjel kell beszelni, ha zavarja es kesz.
2021. szept. 26. 06:26
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

#9 Én nem pontoztam le senkit, de itt nem mizu szintű beszélgetésekről van szó, hanem arról, hogy a férj konkrétan kiteregeti a magánéletét az exnek sunyiban. És ez gáz. Nekem eszembe nem jutna exnek a magánéletem minden részletét leírni.

Kérdező: Beszélj a férjeddel, őszintén mondd el neki, hogy ez bánt téged.

Van a "mizu?" ex, meg a "kvázi lelkitárs" ex. Utóbbi baromira nem ok.

2021. szept. 26. 07:54
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
13#: oszt mit érne el vele: Megcsapkodja a nőt, lelécel az exel? Vagy becsicskul és: "Jó, így lesz drágám"?.
2021. szept. 26. 07:56
 16/20 anonim ***** válasza:
32%
Ha a levelezgetésnek nincsen különösebb érzelmi töltete, csak megosztja vele a történéseket, mint egy távoli baráttal, és személyesen nem is találkoznak egymással, csupán a kapcsolatot tartják, akkor ez igazából nem veszélyezteti a házasságotokat. Ha egykoron szép éveket töltöttek együtt, akkor nem várhatod tőle, hogy teljesen kitörölje magából az emlékét. (Ilyesmivel legfeljebb hatékonyabb takargatásra veheted rá, de arra nem, hogy egyáltalán ne tartsa vele a kapcsolatot.) Nem sajátíthatod ki teljesen magadnak a férjedet. Próbáld saját magadban helyére tenni ezt a dolgot és belenyugodni abba az egyszerű ténybe, hogy szinte mindenki valamilyen múlttal érkezik egy kapcsolatba, amely vele marad, akár tetszik, akár nem.
2021. szept. 26. 07:56
 17/20 anonim ***** válasza:
57%

Az exekkel való levelezésnek mindig dugás a vège.

Csak levelezés, csak egy kàve nyilvànos helyen, csak egy kávé nàla .....

2021. szept. 26. 08:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Őt. Ki.
2021. szept. 26. 09:21
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
9-es, azt hol írta a kérdező, hogy RITKÁN ír egymásnak a férje és az ex?
2021. szept. 26. 09:51
 20/20 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerősöm elvált. Az ex férjnek lett új felesége, de tartják a kapcsolatot, sőt.

Az exférj kimegy a reptérre az exfeleségért, elmennek vacsozázni, ügyeket intéznek egymásnak.

2021. szept. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!