Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá ha a párod aki amúgy nem sértegetős fajta beszólna hogy “de csúnya az arcod”?
Az arcom jobb oldalan hirtelen a semmibol kijott egy halom pattanas, mashol semmi… most rasutott a napfeny o nezte.. erre full komolyan..:
“De csunya az arcod”
Tudom en is hogy nem tul szep latvany a pattanas, neki a hata olyan. Megse mondanek ilyet
Nem hiszem hogy rosszul esne az ilyesmi, de azt nem venném jó néven, ha a párom egyáltalán megengedne magának ilyeneket.
Viszont piti vagyok, szóval valszeg visszaszólnék valami olyat, hogy "ja, ezért kell hozzád hasonlókkal beérnem"
#6 Téged kutyák neveltek?
Nem kell mindenre megjegyzést tenni, pláne ha tudod, hogy beletaposol vele a másikba. Mit érnél el egyáltalán azzal, hogy ezt mondod? A pattanás nem fog abban a pillanatban magától elmúlni.
Hát én nem tudom.
Én ha valakit szeretek,bármilyen bőrhibája is lenne,soha nem azt mondanám,hogy de csúnya.
Még ismeretlennek sem,nemhogy a páromnak.
Mennyi bunkó ember van,te jó ég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!