Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Furcsa hogy a barátomnak pont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa hogy a barátomnak pont azután esik baja, hogy összevesztünk?

Figyelt kérdés
Azt mondja ha nem vesztünk volna össze, akkor nem rúgott volna be, illetve akkor utána nem csúszott volna el úgy, hogy sérüléseket szerezzen. Most le van horzsolódva a karja. Szerinte ez az én hibám, mert én vesztem vele össze. Pont amiatt mert nem tetszik hogy hétvégente egy nap a kocsmában ül este, ez neki jár.
2021. szept. 23. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan egy lehorzsolt kar miatt megy a hiszti??? :D Én menekülnék egy ilyen felelősség hárító rinyagéptől.
2021. szept. 24. 08:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Rád keni, de persze beb@#$ni egyedül is ment... ahhoz nem kellett segítség
2021. szept. 24. 09:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha az itallal akarja megoldani a feszkót, akkor jobb ha dobod. Meg mi ez a felelősségre vonás? Senki nem mondta, hogy vedelnie kell. szóval az ő baja.
2021. szept. 24. 10:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Szánalmas egy gyökér, nem éri meg rá pazarolni az időt, energiát.
2021. szept. 24. 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!