Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszat/a kapcsolat végét jelentheti ha a srác 6 év után azt mondja, hogy "már nem vagy olyan szép mint mikor megismertelek, de így is szeretlek,ugyanúgy mint régebben" ?
#11 az h benyögni a párja h nem romantikus már az rendben van csak így?
Elvárások mindenhol de az h ő mit tesz azért h a férfi pozitiv visszajelzést kapjon az hol van?
Tudod amikor romantikus vagy de azt látod minden alkalommal h sosem jó/sosem elég semmi akk szimplán abbahagyod nem?
Innentől kezdve a férfinek is eleve megvan az a joga h szóvátegye ha neki nem tetszik vmi. Elhizott a nője, de attól szereti. Ezzel mi a gond?
Úgy volt, hogy megyünk ki a városba ketten, csak közbejött valami. Kellett segítsen egy haverjának költözni.Én is vele tartottam, szóval nem csak kifogás volt.
Szóba hoztam,hogy régebben többet eljártunk ketten, még meglepett 1-1 szál rózsával, elhívott randizni,többet bokolt, verset írt nekem stb. Ami az utóbbi jó pár hónapban kb elmaradt. És erre mondtam utána,hogy régebben romantikusabb volt és hogy hiányzik,hogy több minőségi időt töltsünk egymással.
Es erre volt a válasza, az hogy "lehet en romantikusabb voltam, de te is szebb amikor megisertelek, de ettől még szeretlek"
Ps: "csak" 2-3 kilóval vagyok több mint a kapcsolatunk elején (51-52kg jelenleg)
Barátod szerint már csúnyább vagy, ezert nem akar bókolni és minőségi időt együtt tölteni?
Szerinted érdemes együtt maradnod vele?
Kérdező, nyilván nem egy kategória a kettő.
Te szépen szóbahoztál valamit, amit régebben megkaptál, ma már nem, pedig igényelnéd. Ő pedig visszavágott, hogy már nem is tetszel neki annyira, nem tart olyan szépnek. Azért csúnya, amit ő mondott, mert konkrétan azt fejezte ki, hogy nem is érdemled meg, hogy újra romantikázzon. De bizony, hogy megérdemled a szerelmet, szeretetet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!