Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy a párom elfelejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy a párom elfelejti a szülinapomat màr másodjàra?

Figyelt kérdés

Tavaly felköszöntött este 11kor, amikor mérgemben hozzá vágtam, hogy köszi, hogy eszedbe jutott.

Ma sem törtènt még semmi.

Jól vsn ez igy? Rosszul esik nekem.

Nem kell ajándék meg semmi, csak egy "Boldog szülinapot"

2021. szept. 17. 13:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%

Nem kell beírni a naptárába. X nappal előtte már fel szokott jönni a szó az aktuális szülinapról, pl hogy hugiék hívtak, hol és mikor tudnak felköszönteni?

Hú tényleg most lesz a szülinapod.

És így már napirenden van.

Amúgy a férjem tényleg azt se tudja sokszor, kedd van-e vagy csütörtök.

2021. szept. 17. 13:21
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Ne aggódj, mi férfiak ilyenek vagyunk. Én a héten írattam be a gyereket focira, és komoly bajban voltam, mikor a születési dátumot kellett megadni, pedig csak két gyerek van. Ha amúgy jó a kapcsolat, emiatt nem kell balhét csinálni.
2021. szept. 17. 13:55
 13/18 anonim ***** válasza:
39%
Nem. Én kidobnám ismétlődő esetnél. Menjenek a francba. Nehogymár, szegény férfiak, belerokkanjonak a nagy elvárásokba, hogy irjonak maguknak egy emlékeztetőt a párjuk szülinapjáról. Vicc. Szégyeljék magukat az ilyenek!
2021. szept. 17. 14:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
És egyébként ettől eltekintve mennyire figyel rád?
2021. szept. 17. 14:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Boldog születésnapot!🌞🥳🤗🌹
2021. szept. 17. 15:43
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Node neked eszedbe jut!Akkor mi a gondod?
2021. szept. 17. 16:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Van különbség aközött, ha egyszer felejti el, vagy ha mindig.

Szerintem az, hogy egyszer elfelejtette az még belefér, hiszen nem feltétlenül arról van szó, hogy szarik rá.

Na de ha idén is elfelejtette, az azért már jelent valamit. Úgy látszik nem nagyon érdekelte, hogy tavaly ez neked rosszul esett, mert minimum bekapcsolta volna a emlékeztetőt...

Én sem tudom hogy kedd van e vagy csütörtök, elég dologtalan életet élek, úgyhogy nem számítanak a napok sőt még a hónapok sem, de amikor napközben ránézek a telefonra és látom a dátumot, akkor azért beugrik, hogy na, 3 nap múlva xy születésnapja lesz.

Ha valakitől még ennyire sem telik, akkor az már tényleg szarik az egészbe.

(Arra meg végképp nem lennék büszke, ha még a gyerekem szülinapját is elfelejteném #12 🤢)

2021. szept. 17. 16:17
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Magyarul hisztizel meg passzív agresszívkodsz. Na, én ki is dobnálak.
2021. szept. 19. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!