Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az önbizalom hiánya okozhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önbizalom hiánya okozhat bizonytalanságot a párom iránt érzett szerelmemben?

Figyelt kérdés
Párommal 10 éve vagyunk együtt, több sikertelen lombik után sikerült természetes úton a baba, viszont időközben úgy érzem, mintha nem lenne biztos a szerelmem iránta. Sajnos masszív önbizalomhiánnyal küzdök, és a kérdésem arra irányúlna, hogy a saját bizonytalanságom - hogy alkalmas vagyok e apának- úgy csapódik le, mintha már nem szeretném a párom? Valóban elmúlt volna a szerelem, vagy csak túlságosan félek a gyermektől szerintetek?

2021. szept. 16. 13:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, félreértettelek. Ez az önbizalomhiányos állapot valóban nem újkeletű dolog, viszont igazából eddig nem volt ekkora mértékű változás az életemben, eddig nem éreztem ennyire sosem, h kevés vagyok.
2021. szept. 16. 17:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Ennek a gyökere biztosan benned van, magadban kell dolgozz és nem a kapcsolatokban van a hiba.

Ne szorongj azon, hogy nem volt apakèped és uristen milyen lesz a gyerekkel.

Egy gyereknek az a legfontosabb, hogy szeretve érezze magát, hogy anya és apa ott van mellette, feltétlenül elfogadják.

Semmi nagy és bonyolult dolgot nem kell tegyél csak legyél mellette, foglalkozz és mutass meg neki dolgokat, legyél jelen az életében és máris sokkal többet megtettèl érte mint a többség. Ne agyald túl.

2021. szept. 17. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!