Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha direkt műbalhézik, hogy csináljam azt hogy ne rontsa el a kedvem?
Parommal ujabban az megy, ha találkozunk, hogy én boldogan repkedek, de ő elkezd belémkötni, kritizálni, hibáztatni, provokál, veszekedést csinál.
Szerintem szándékos.
Okát nem tudom mert a hibáztatasokon tul nem mondja el hogy valójában mi lenne a célja, ill mi ennek az egésznek az alapja hogy abba is beleköt ha csak állok.
Szeretném, ha ezek lepattognának rolam, csakazert is jokedvű maradjak, jokedvuen vasaroljak, vagy egyek vagy bármi.
Most ha nem reagálok semmit, akkor addig nyomja, hogy provokáljon.
Plusz megkértem arra egyszeruen, h a tovabbiakban ne mondja, ha baja van, hagyjon engem jokedvűnek maradni. Azt mondta jó.
De ha mégis kezdené megint mit csináljak?
Direkt arra játszik sztem h vagy sértodve hazamegyek vagy szakitsak. Azert se adom meg neki ezt az örömet. Mondja meg akkor konkretan h Ő szakitani akar ne legyen ilyen aljadék. Persze letagadja h ő nem akar.
Nem ebben a helyzetben vagyunk.
Kezelhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!