Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a párom igazi arca? Amikor velem van vagy társaságban?
Olyan, mintha két különböző személyiség lenne és nem tudom hova tenni ezt.
Amikor velem van, olyankor a legèdedebb, legèrzelmesebb férfi a világon. Kedvesen beszél, bújik sokat, simogat, mindig nézi, hogy mi a jó nekem, érdeklődő és néha meg is lep apróságokkal, vesz dolgokat ha szükség van rá.
Ha barátokkal vagy társasággal vagyunk, mintha teljesen más lenne. Elkezd kissé furcsán hülyèskedni, mondhatnám azt is, hogy menőzni, szereti ha rá figyelnek és nevetnek rajta. Ami működik is, mert tényleg jó kedvet csinál de közben néha 'bolondnak' is tartják. Idegenek előtt sem szégyelli magát, pl volt már hogy szórakozó helyen vagy strandon a többi idegen ember is szórakozott a mutatványán.
Sokszor az èn kérdésemre is beszólogat ilyenkor, hogy vicces legyen de néha bunkóságba csap át.
Azt tudom, hogy előttem is ilyen extrovertált volt, sok ismerőssel, de valahogy az évek során inkább egymással voltunk, legjobb barátaink külföldön ezért ritkábban találkoztunk.
De ahogy egyre többet járunk társaságba, annál többet látom ezt az oldalát és csodálkozom. Hogy az èn aranyos "emberem" olyan is tud lenni és néha bántanak a viccei, van hogy komolyan veszem.
Az is eszembe jut, hogy előttem csak rakja a szépet közben az az igazi stílusa? Vagy azt nézzem milyen velem szemben, nézzem el hogy neki ilyen a személyisége és kész, mert ugye senkit nem lehet megváltoztatni?
Egyébként velem tervez, 5 éve vagyunk együtt. Titeket ez zavarna?
Furcsa, de sok ember viselkedik hasonlóan, nemtől függetlenül. Az én környezetemben legalábbis sokan vannak ilyenek. Nemcsak párkapcsolatra értem, egyszerű, bármilyen emberi kapcsolatra. Pl. kolléga is van olyan aki kettesben kedves, bizalmas, figyelmes, ha többen vagyunk fellengzős, dicsekvős, nagyszájú, nem figyel oda a másikra.
Sőt, barátnőm is van ilyen. Nem sarkítok: nekem sír, őszintén elmondja a nehézségeit, amit kicsit később társaságban már "lefordítva" kissé nevetve mesél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!