Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyk-n többet tudok beszélgetni mint a saját párommal. Ez normális?
Rengeteg olyan van ami itt erdekel, szeretek válaszolgatni is stb.
Barátommal meg az általanos temák mikor melyik betegsege, a munkája, a(enyhe)féltékenysége, kritázalási, jövőtervi egyeztetések család,stb stb.
De feltünt az h nekem csak a gyk is bőven érdekesebb mint a párom.
Itt ki tudom adni a gondolataimat is tobb véleményt tanácsot vagy együttgondolkodast kapok es nem lecseszéseket mint tőle, és bőven több belso gondolatokrol harcokrol olyan dolgokrol olvasok amik másokat érintenek, a barátom bőven kevesebbet nyujt intellektuálisan.
És utálja hogy gyk zom.
De amikor arra kényszeritene hogy legyek csendben tv zünk(mikozben csak hetente találkozunk..), inkabb kimegyek gyk zni.tv-zzen egyedul. Neha nem is ertem minek menjek át. De ha eljövök abbol balhe lenne hogy nem tudok vele megmaradni.
11 pont ebbe kezdek belfáradni a párom mellett h csak az en hangomat hallom, nem tudja felkapni a fonalat tovabb vinni vagy rákontrázni vagy épiteni fentebb a gondolatokat meg stb.
Ez olyan mintha a falnak mondanék valamit és várom a kifejtest tovabbvitelt hozzáfűzést es "jah".
11-es vagyok. Én pontosan azt gondolom, mint amit válaszolsz fentebb. Én szeretek beszélgetni, nem csak napi dolgokról, bármiről. Nosztalgiázni is szeretek, ilyen mondatod is olvastam. És mindenképp közös programokat, alapvető heti vagy napi teendők együtt végzése, pl. bevásárlás, főzés, takaritás, lakás átrendezése, ha olyanunk van..
Vagy elmenni csak úgy otthonról, kiruccanni, programokat látogatni, nyaralni, de akár téli wellness, vagy kirándulás, stb. De ami a fő, a napi kommunikáció.
Van azert vmi ami elgondolkodtat.
Ehhez pszichologus kene sztem.
Nem írhatom ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!