Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A gyk-n többet tudok beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyk-n többet tudok beszélgetni mint a saját párommal. Ez normális?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan van ami itt erdekel, szeretek válaszolgatni is stb.

Barátommal meg az általanos temák mikor melyik betegsege, a munkája, a(enyhe)féltékenysége, kritázalási, jövőtervi egyeztetések család,stb stb.

De feltünt az h nekem csak a gyk is bőven érdekesebb mint a párom.

Itt ki tudom adni a gondolataimat is tobb véleményt tanácsot vagy együttgondolkodast kapok es nem lecseszéseket mint tőle, és bőven több belso gondolatokrol harcokrol olyan dolgokrol olvasok amik másokat érintenek, a barátom bőven kevesebbet nyujt intellektuálisan.

És utálja hogy gyk zom.

De amikor arra kényszeritene hogy legyek csendben tv zünk(mikozben csak hetente találkozunk..), inkabb kimegyek gyk zni.tv-zzen egyedul. Neha nem is ertem minek menjek át. De ha eljövök abbol balhe lenne hogy nem tudok vele megmaradni.

#tv gyk
2021. szept. 14. 15:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen csevegős barátnő hiányzik az életemböl. 😊
2021. szept. 14. 16:05
 12/22 A kérdező kommentje:
Eleinte azt hittem hogy csak arrol lehet szo hogy nem osztja meg velem a gondolatait belső vívódásait esetleg kérdéseit bármiről, de kezdek rájönni arra hogy itt inkábbbarrol van szo hogy neki nincs is mit megosztania, nincsenek gondolatok vivódások kérdések, csak van. Dolgozik eszik alszik k.fél, csinalja a házat, zenét hallgat, képben van a hírekkel, a családi dolgaival anya apa teso, neha féltekenykedik engem kritizál, es eddig terjed az egész ember.
2021. szept. 14. 16:07
 13/22 A kérdező kommentje:

11 pont ebbe kezdek belfáradni a párom mellett h csak az en hangomat hallom, nem tudja felkapni a fonalat tovabb vinni vagy rákontrázni vagy épiteni fentebb a gondolatokat meg stb.

Ez olyan mintha a falnak mondanék valamit és várom a kifejtest tovabbvitelt hozzáfűzést es "jah".

2021. szept. 14. 16:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Ismerős :(
2021. szept. 14. 16:12
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez nekem is ismerős :( Hasonló szituban vagyok, de eddig fel se tűnt, hogy ennyire nem lehet vele beszélgetni, 3 hónapja vagyunk együtt. Nem normális amúgy.
2021. szept. 14. 16:35
 16/22 anonim ***** válasza:
A sodrodaas nagy ut. Gondoltal arra, hogy nem a temakkal van baj, hanem a paroddal? Nem temat kene cserelni, hanem part? Vagy a langyos viz meg nem hideg annyira?
2021. szept. 14. 17:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Mi tart még mellette, de komolyan? Mit szeretsz egy olyan emberen akivel beszélgetni se tudsz?
2021. szept. 14. 17:51
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

11-es vagyok. Én pontosan azt gondolom, mint amit válaszolsz fentebb. Én szeretek beszélgetni, nem csak napi dolgokról, bármiről. Nosztalgiázni is szeretek, ilyen mondatod is olvastam. És mindenképp közös programokat, alapvető heti vagy napi teendők együtt végzése, pl. bevásárlás, főzés, takaritás, lakás átrendezése, ha olyanunk van..

Vagy elmenni csak úgy otthonról, kiruccanni, programokat látogatni, nyaralni, de akár téli wellness, vagy kirándulás, stb. De ami a fő, a napi kommunikáció.

2021. szept. 14. 18:32
 19/22 A kérdező kommentje:

Van azert vmi ami elgondolkodtat.

Ehhez pszichologus kene sztem.

Nem írhatom ki

2021. szept. 14. 18:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy igazad van! 😐
2021. szept. 14. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!