Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus vagy pszichopata lenne a barátom?
Úgy érzem elvesztettem mellette a maradék önbecsülésem is, már nem dicsér, mint eleinte. Viszont szerinte semmire nem vagyok jó.
Sokszor becsmérli anyukámat, azt mondja ne szóljon bele a dolgainkba. Abba szólt bele nehogy a barátom szülei közelében éljünk, mert annak sosincs jó vége.
Azt mondja nehogy már én döntsem el hogy hova megyünk, és mit csinálunk.
Viszont szokott gondoskodni a beteg családtagjairól, vagyis ezt mutatja.
Azt mondja túl sokat kell rám költeni, szavai között gyakran szerepel a pénz, és a szex.
Szid különböző embereket.
Szerinte jobb ha nem tudom milyen ha felbosszantja nagyon valaki.
A veszekedések után mindig az van, hogy én vagyok a hibás.
Azt mondja miért idegesítem mindig őt, nem egyszer volt már olyan, hogy veszekedés után fájt a szíve, vagy az hogy megcsúszott a lépcsőn. De ezek a veszekedések online történtek.
Tényleg szeret .... birtokolni.
Ha ki akarnál lépni nem engedne. Elveszítené a játékszerét.
Menekülj amíg lehet.
5
Egy áldozat nem veszi észre ezt. Mindig a kívülállók hívják fel a figyelmet. Annyira leépíti az önbecsúlését hogy nem.mer szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!