Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy nárcisztikus pszichopatával évekig párkapcsolatban élni?
Az ilyen kérdések alá mindig ezt szoktam belinkelni: [link]
Tökéletesen leírja, milyen egy nárci mellett élni.
#1 pont hogy nagyon hasonló, össze is lehet keverni, de a kettő tényleges keveréke is lehet: [link]
Én ismertem egy ilyen nőt, csak 1 hónapig "jártunk", de 1,5 évig kavartunk, játszadozott velem IS.
Ha visszamehetnék az időbe, megmutatnám magamnak mi lesz, és miután párszor megvolt, a 3. dobásakor letiltanám minden felületen, elfelejteném, így csak az maradna meg, hogy megdugtam egy bombázót, de az a sok keserűség, szemétkedés, játszadozás, hazudozás, lehúzás, megcsalás ami utána jött, már nem lenne meg.
Életem legnagyobb hibája hogy tovább próbálkoztam vele, próbáltam megváltoztatni, és hogy nem ismertem el... Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel...
Nekem ez a kedvenc linkem: [link]
Egy munkatarsam elegge narcisztikus, ezeket a mondatokat mintha o mondana. Engem a munkakapcsolat is elegge megviselt, igy a parkapcwolat sokkal rosszabb lehet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!