Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak alapból hűtlenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak alapból hűtlenek?

Figyelt kérdés

Hiszen a nemi kötődés nem csak egy nőnek szól..

Lehet,hogy a nőknélis van ilyen,de sokkal elenyészőbb a számuk,mint a férfiak esetében..nem?

2010. aug. 31. 10:34
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
A nőbe is bele van kódolva a megcsalás, hiszen míg a férfiak evolúciós célja a mag lehető legszélesebb körű szétszórása, addig a nőké megdugatni magukat egy domináns(erős, kemény, bunkó) férfival, és felneveltetni a gyereket egy gondoskodó(jó apa, hűséges, stb.) férfival. Az hogy ezt mégsem teszi a nő, az az agyán múlik, minél egyszerűbb a nő, annál inkább valószínű, hogy ezt fogja tenni. Férfiaknál ugyanez van, ha egyszerű, mint a faék, meg fog csalni. Az okos nő ezért nem kezd műmájer de ostoba alakokkal.
2010. aug. 31. 11:20
 32/37 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes hozzászólást , de kikérem a férfi társaim nevében már a kérdést is .

Felmérések szerint kb ugyan annyi nő lép félre mint pasi , szóval elöbb a magatok háza táján is szét kéne nézni .

És nekem (is) speciel kapcsolatban még sose fordult meg a fejembe , hogy félredugjak , holott fordítva (1*) már jártam .

24/f

2010. aug. 31. 12:12
 33/37 anonim ***** válasza:

Nem!

És csak ugy megsugom neked h ahol én vagyok koliba(koedukált felnőtt) ott pl 10 csajból kb 2 ha nem csalja folyamatosan a barátját....

Míg a férfiak közül 10-ből max 4 ha csalja a barátnőjét...

Elég nagy divat ugye a lányoknál hogy otthon is egy pasi meg a koliba is egy....

jó kis ellenpélda h a férfiak a hűtlenek

nem akarom védeni a nememet de tényleg elég síralmas a helyzet

JAh és nem 16-18 éves kis p.icsákról van szó

2010. aug. 31. 13:17
 34/37 anonim ***** válasza:
waaa...utolsooo...ez nagyon nagy vicc volt :))))))))))))
2010. aug. 31. 13:20
 35/37 anonim ***** válasza:

"A gyengébbik nem képviselőinek 64 %-a gondolja, hogy a férfiak gyakrabban lépnek félre, 33 % szerint az arány egyenlő, és csupán 3 % vallja, hogy a nők csalfábbak. A férfiak 43 %-a szerint ők csalják meg a másikat gyakrabban, 44%, azt állítja, hogy ugyanolyan mértékben, 12 % pedig azt állítja, hogy a nők a kevésbé hűségesek. A valóság azonban több mint meglepő: minimális az eltérés! A megkérdezett nők 41,1 %-a csalta már meg egyszer vagy többször párját, a férfiaknál ez a szám 41,9 %. Ebből látszik, hogy bár a motiváció különbözhet, az eredmény szinte ugyanaz. A nők legalább annyira csalfák, mint a férfiak."

Erről ennyit.

2010. aug. 31. 14:15
 36/37 A kérdező kommentje:

14:15

aha a gyengébbik nem képviselői..engem nem kérdeztek meg:)

és fogadjunk akiket szintén nem, azok pont nem csalják a pasijukat,de a férfiak igen..:D

2010. aug. 31. 18:11
 37/37 anonim ***** válasza:
igen,,,legbárgyubbat is ellehet csábitani,
2014. jan. 24. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!