Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak alapból hűtlenek?
Hiszen a nemi kötődés nem csak egy nőnek szól..
Lehet,hogy a nőknélis van ilyen,de sokkal elenyészőbb a számuk,mint a férfiak esetében..nem?
10:41
szerintem inkább a férfié,mert hagyja magát:) nem is biztos,hogy az a bizonyos csaj,tudja,hogy a fiúnak van barátnője..
10:43
nem... szerintem ilyenkor hiába védekezel,mert felesleges..én ígyis-úgyis dobnám az illetőt:) DE amúgy, a nőket könyvelik el ribancként ha megcsalnak egy férfit, a férfinál pedig dicsőség.Ezen is alapszik,hogy a férfiak ösztönösebbek és nekik a testiség még egy jó kapcsolatnál is fontosabb. szerintem..
10:46
nem..mindkét esetben a nő a ribanc a férfi pedig csak áldozat:)
"es ha ram maszik egy hapsi miert tudok nemet mondani,ha van baratom?!"
Azért, mert beléd azt veri beléd gyerekkorodtól kezdve a társadalom, hogy ha sokmindenkivel dugsz, qurva vagy. A fiúkba meg azt, hogy ha sokmindenkivel dugsz, király vagy. Ezért tudsz te nemet mondani.
"de sokkal elenyészőbb a számuk,mint a férfiak esetében"
Ennek pont az ellenkezőjét támasztották alá statisztikával...
Hát, nemtudom. Eddigi élettapasztalatom alapján úgy vélem, hogy mára már ugyan olyan arányban csalnak meg nők férfiakat, mint fordítva.
Régebben nagyon volt a különbség, mára már nem érzékelem.
Konkrétan ismeretségi körömben több olyan esetről tudok ahol a nő csalta meg a pasit.
Személyes élményeim is ilyenek, én 1szer csaltam meg egy barátnőmet. Eddigi 5 barátnőm közül viszont 4 csalt meg engem... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!