Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak alapból hűtlenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak alapból hűtlenek?

Figyelt kérdés

Hiszen a nemi kötődés nem csak egy nőnek szól..

Lehet,hogy a nőknélis van ilyen,de sokkal elenyészőbb a számuk,mint a férfiak esetében..nem?

2010. aug. 31. 10:34
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

10:41

szerintem inkább a férfié,mert hagyja magát:) nem is biztos,hogy az a bizonyos csaj,tudja,hogy a fiúnak van barátnője..

2010. aug. 31. 10:43
 12/37 anonim ***** válasza:
egy pasit sem kell kipartolni aki felrelep azzal a szoveggel,hogy de a csaj maszott ra...na es akkor? es ha ram maszik egy hapsi miert tudok nemet mondani,ha van baratom?! vagy a csajoknak is ez jo mentseg lesz,hogy de a pasi kezdemenyezett es en nem tudtam mit tenni...?
2010. aug. 31. 10:46
 13/37 A kérdező kommentje:

10:43

nem... szerintem ilyenkor hiába védekezel,mert felesleges..én ígyis-úgyis dobnám az illetőt:) DE amúgy, a nőket könyvelik el ribancként ha megcsalnak egy férfit, a férfinál pedig dicsőség.Ezen is alapszik,hogy a férfiak ösztönösebbek és nekik a testiség még egy jó kapcsolatnál is fontosabb. szerintem..

2010. aug. 31. 10:46
 14/37 A kérdező kommentje:

10:46

nem..mindkét esetben a nő a ribanc a férfi pedig csak áldozat:)

2010. aug. 31. 10:47
 15/37 anonim ***** válasza:
bekaphatjak :P
2010. aug. 31. 10:48
 16/37 anonim ***** válasza:
90%

"es ha ram maszik egy hapsi miert tudok nemet mondani,ha van baratom?!"

Azért, mert beléd azt veri beléd gyerekkorodtól kezdve a társadalom, hogy ha sokmindenkivel dugsz, qurva vagy. A fiúkba meg azt, hogy ha sokmindenkivel dugsz, király vagy. Ezért tudsz te nemet mondani.

2010. aug. 31. 10:48
 17/37 A kérdező kommentje:
Na most,hogy ezeket olvastam tényleg a férfiak nem jobbak az állatoknál..ők is csak dugnak össze vissza és nem bélyegzi meg őket senki:P
2010. aug. 31. 10:51
 18/37 A kérdező kommentje:
Amúgy meg én azért mondanék nemet,mert tisztelem annyira a párom és ha vele vagyok akkor szeretem is:)
2010. aug. 31. 10:51
 19/37 anonim ***** válasza:

"de sokkal elenyészőbb a számuk,mint a férfiak esetében"

Ennek pont az ellenkezőjét támasztották alá statisztikával...

2010. aug. 31. 10:52
 20/37 anonim ***** válasza:

Hát, nemtudom. Eddigi élettapasztalatom alapján úgy vélem, hogy mára már ugyan olyan arányban csalnak meg nők férfiakat, mint fordítva.

Régebben nagyon volt a különbség, mára már nem érzékelem.

Konkrétan ismeretségi körömben több olyan esetről tudok ahol a nő csalta meg a pasit.

Személyes élményeim is ilyenek, én 1szer csaltam meg egy barátnőmet. Eddigi 5 barátnőm közül viszont 4 csalt meg engem... :P

2010. aug. 31. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!