Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen nőről mit gondoltok?több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nőről mit gondoltok?többi lent

Figyelt kérdés
Havi 150 ezerből kell még élnem,ebből hitelre elmegy 70 ezer forint, volt feleségem követeli gyermek tartás mi közben ő meg keresési 200 ezer forintot neki nincs hitele, neki már van komoly kapcsolatot is,nyáron én vigyáztamra 1 hónapig ebből két héte dolgoztam,ilyenkor át kellett vennem szüleimnek akik már túl vannak 67 éven is ,mikor vissza vittem azt mondja lányának nem is szeretem mert nem vigyázok rá, szándékosan ki csapja balhét,és meg egy hónapot töltött az egy rokonnal is,nem vesz ki nyáron szabadságot nehogy vele legyen, valamilyen szinten utálja is mért van benne cigány vér azért is költözött el,az anyjá tiszta magyar

2021. szept. 11. 14:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

köszönöm,ment pipa

2021. szept. 11. 15:47
 12/19 anonim ***** válasza:
13%
Ha nem a gyerekre költi a gyereknek megítélt pénzt, az gázos... főleg, hogy ez a pénz nem a gyerekre költendő össze, hanem az anyánál töltött idő alatt rád eső költségek. Tehát az anyának még több, mint a gyerektartás összegét rá kellene költenie a sajátjából is. Ha 30 ezret fizetsz, akkor az ő része még kb 40-45 ezer, tehát összesen 70 ezer körül jár a gyereknek, csak amíg az anyánál van. Plusz még amit te költesz rá, amíg nálad van.
2021. szept. 11. 16:03
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

"Próbáld vele megbeszélni, hogy mikor két hétig veled van csak fél havi gyerektartást tudsz adni. "

Nem kell iylet megbeszélni, ugyanis ha a teljes nyári szünetet töltené vele akkor is fizetnie kell a tartásdíjat.

2021. szept. 11. 16:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 Az anya főz rá, az anya fizeti az iskolai dolgokat, ő öltözteti. Az hogy valami rongyos bugyit adott rá gáz, de vannak olyan igénytelen nők, akik bugyin spórolnak, de a gyereken csili-vili póló van meg márkás sportcipő. Azért a nő 200 000-ből ugyanúgy nem mágnás miska, kettejüket tartja el. Az ő fizujából épp megélnek, ezért is kell a gyerektartás. A házat meg kell beszélni, ha nem jár neki belőle semmi, ne követelőzzön. De a gyerektartást fizeti kötelességed, és az nem annyit jelent, hogy amikor nálad van, veszel neki ezt-azt.
2021. szept. 11. 16:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

12!

Nem, nem így van. A külön élő szülő penzben tartja el, a gondozo szulo pedig termeszetben. Ez konkretan azt jelenti, hogy a gondozó szülő akkor is a gyerekre költi a tartasdijat, ha x honapban nem vesz neki ruhát, cipőt, semmit. Ugyanis ha a gyereknek van hol laknia, van hol aludnia, van meleg víz, villany, télen fűtés, van étel, akkor bizony a tartásdíj a gyerekre van költve.

2021. szept. 11. 16:20
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
Nőről semmit, rólad...
2021. szept. 11. 18:52
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Hogy van új párja annak mi köze a Te gyerekedhez? Azt akkor is Neked és az anyjának kell eltartani.
2021. szept. 11. 20:24
 18/19 A kérdező kommentje:

Képzeld el hogy 8 évesen vagy és van mostoha apád szó szerint le szar, közben anyádal tölti minden éjszakáját,(mindent meg adok gyermekemnek amint tudok)nem értem mért én vagyok rosz ember szemetekben

2021. szept. 11. 23:39
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
Mi az, hogy leszarja a gyereket? A "mostohaapa" elsősorban az anya új párja, nem a gyerek új szülője, mivel szerencsére van neki anyja és apja is. De ha szerinted ennyire rossz helyen van a gyermek, akkor kérelmezd a felügyeletét. Csak ne lepődj meg, hogy sokkal többe lesz, mint ami gyt-t most nagy nehezen fizetgetsz.
2021. szept. 12. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!