Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen nőről mit gondoltok?több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nőről mit gondoltok?többi lent

Figyelt kérdés
Havi 150 ezerből kell még élnem,ebből hitelre elmegy 70 ezer forint, volt feleségem követeli gyermek tartás mi közben ő meg keresési 200 ezer forintot neki nincs hitele, neki már van komoly kapcsolatot is,nyáron én vigyáztamra 1 hónapig ebből két héte dolgoztam,ilyenkor át kellett vennem szüleimnek akik már túl vannak 67 éven is ,mikor vissza vittem azt mondja lányának nem is szeretem mert nem vigyázok rá, szándékosan ki csapja balhét,és meg egy hónapot töltött az egy rokonnal is,nem vesz ki nyáron szabadságot nehogy vele legyen, valamilyen szinten utálja is mért van benne cigány vér azért is költözött el,az anyjá tiszta magyar

2021. szept. 11. 14:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
A volt feleséged jogosan kéri a gyerektartást, elvégre a TE gyerekedröl van szó.
2021. szept. 11. 14:37
 2/19 anonim ***** válasza:
86%

Róla semmit. Rólad annal többet:

Pl Nem tudsz se normálisan írni, se normálisan fogalmazni. A te gyereked, részben neked kell eltartani, a hiteled a kutyát nem érdekli.

2021. szept. 11. 14:39
 3/19 A kérdező kommentje:
#2 megvesznek neki mindent,én voltam az aki alsóneműt vett neki, mért az anyja nem vett neki
2021. szept. 11. 14:42
 4/19 A kérdező kommentje:
Megveszek neki mindent, el írtam
2021. szept. 11. 14:44
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
A nőről semmit.
2021. szept. 11. 14:50
 6/19 anonim ***** válasza:
66%

Na, még egy nyomorék, aki a gyerektartásban a háborút látja, nem a gyerekéről való gondoskodást. Ha odaítélik neki, akkor jár neki.

Olyan vagy, mint apám, addig szarrágóskodsz, amíg meg nem utál miatta a gyereked. Akkor kellett volna a 150-es béredre gondolni, mikor megcsináltad.

2021. szept. 11. 14:56
 7/19 A kérdező kommentje:

És arról mi véleményed?követeli hazámat,amint hitelre vettem fel és egyedül is fizettem évek óta

2021. szept. 11. 15:07
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
Azt gondolom a nő szerencsés, hogy megszabadult tőled, egy ilyen buta rosszindulatú prilitól én is a lehető legtöbb sápot lehúznám. Vettél még bugyit is a saját gyerekednek, meg fizeted azt a gyerektartást, amire a törvény kötelez. Hát tapsvihar, te apák gyöngye.
2021. szept. 11. 15:15
 9/19 A kérdező kommentje:

nem volt már olyan butyi aminek nem lenne valami baja,anyja nem volt hajlandó venni neki újat

2021. szept. 11. 15:20
 10/19 anonim ***** válasza:
27%

Fú mennyi rosszindulatú ember akar "segíteni".

Nem véletlen van az a mondás, ha már segíteni NEM tudsz, akkor legalább NE árts!!!

Én azt javaslom neked, hogy üljetek le ezt megbeszélni, mert itt mi ebben nem tudunk "hasznos " választ adni. A normálisan megtudjátok beszélni, akkor nem lehet gond...

És nem értem, ha valamikor két ember szerette egymást, akkor miért nem lehet békében elválni!

Főleg, hogy van egy közös gyerekük, akinek a vita biztos nem használ.

Próbáld vele megbeszélni, hogy mikor két hétig veled van csak fél havi gyerektartást tudsz adni. Közösen vegyétek meg, ami szükséges. Üljetek le és számoljátok át a bevételeket, kiadásokat. Normális, felnőtt emberekhez méltóan!

Haraggal ne üljetek le...

2021. szept. 11. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!