Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik milyen gyakran gondolnak mas csajra ha van baratnojuk?
Ha egész nap szexelünk, mint a nyulak, az nem kötődés?
Amúgy meg még fontos ez és jegyezd meg, hogy mivel az érzelmi kötődés viszont meg van, nem kell úgy kinéznie, mint egy szupermodellnek mégis úgy érezzük, mintha egy szupermodell lenne. Szóval külsőre is sokkal jobban odavagyunk érte, mint sokször ő maga is önmagáért.
Ez szerintem a fiúknál/pasiknál természetes.
Hiába szeret téged, vagy imád mindennél jobban, akkor is megnézi legtöbb esetben a többi sajt is, ha jól néznek ki.
Ez belénk van írva :)
"de fiuk teljesen masok nekik a nemi dolgok fontosabbak.."
Ez így, ebben a formában marhaság. Neveltetésfüggő, hogy ki, mennyire szexorientált. A lányok többsége kb ugyanannyit gondol a szexre, ha sok jó pasit lát az utcán, mint a fiúk.
"Mi a bu.zis a 86%-ba?"
Az, hogy nem 85%, mint eddig. A továbbiakban is szívesen fogadom a piros kezeket. :D
Attól függ. Mennyire van az ember körülvéve más nőkkel, mennyire kedves neki a barátnője. Én amikor szerelmes voltam, más nőre se nagyon tudtam gondolni, vagy ha igen, gyorsan elzavartam ezeket gondolatokat. De a legtöbb férfi nem szerelmes a barátnőjébe, mint ahogy a barátnő sem a férfiba.
Az ilyen egyszerű érdekkapcsolatoknál, ahol a férfi csupán szexuális, a nő pedig érzelmi alapigényeit elégíti ki, nem várható el ilyesféle "gondolati hűség".
Üdv, LV (25/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!