Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült enyém a gyerek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült enyém a gyerek, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Együtt voltam egy nővel, és kiderült hogy nem rég szült, és más nevén van a gyerek. Nem szólt róla,napokban tudtam meg.

Én pedig szeretnék részese lenni az életének, szeretném ha én nevemet hordaná nem másét. Mit tudok tenni? Hogy tudok egy DNS teszthez jutni amit elvégeznek hogy legyen bizonyítékom?

Köszönöm a segítséget.

2021. szept. 10. 23:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

10

De ha ő nem akar tőled semmit, miért erőlteted!? Ő az anyja, ő dönti el kivel, hogyan meveli

2021. szept. 11. 18:47
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
Ezt honnan veszed utolsó? Mindkét szülőnek egyforma jogai vannak, mindkettő nevelheti!
2021. szept. 11. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:

12 Igazad van, teljes mértékben.

Szerintem a #11 viszont úgy értette(és ha igen, akkor egyetértek vele), hogy a kérdezőt a gyerek nem érdekli, ő csak a nővel akar kiszúrni ezáltal.Elég gyanús.

2021. szept. 12. 14:10
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Az megvan, hogy attól, mert te leszel a hivatalos apja a gyereknek, még nem biztos, hogy az anya a te nevedet akarja adni a gyereknek?
2021. szept. 12. 14:47
 15/17 anonim ***** válasza:

12

Nem!

A gyerek elsősorban az anyáé!

2021. szept. 12. 21:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Mindegy már emberek, nem kell itt találgatni, a kérdésre a választ kértem nem egyéb dolgokat..
2021. szept. 12. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Már kaptál választ kérdező. Jogi út. Ha azt kérdezed merre induljál akkor:

-Gyámügy

-Családsegítő (elmagyaráznak dolgokat, merre indulj el, kitt keress stb)

-Ügyvéd (olyan aki gyermek elhelyezéésel foglalkozik)

2021. szept. 12. 22:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!