Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleid mit szólnának hozzá ha 10èvnèl fiatalabb pasid lenne?
Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 21:59
11/18 anonim válasza:
Eléggé kiakadnának. 21 vagyok.
12/18 anonim válasza:
23 vagyok, ugyhogy elég meredek lenne.
Majd tíz év múlva (én lennék 33 a pasi 23) már senkit nem zavarna.
13/18 anonim válasza:
Ha már elég idős vagy ahhoz, hogy 10 évvel fiatalabb párod legyen, akkor miért érdekel a szüleid véleménye?
Amúgy nekem volt 8 évvel fiatalabb pasim, a szüleimnek semmi közük nem volt hozzá, elfogadták, hiszen felnőtt emberek vagyunk mindannyian.
14/18 anonim válasza:
ha te vagy 20 éves és 10 éves a fiú akkor sürgősen szakemberhez fordulnék ..
15/18 anonim válasza:
Semmit, de én màr 40 körül vagyok.
16/18 anonim válasza:
Gondolom 10 évvel*. Ha 10 évnél lenne fiatalabb, az eléggé pedofília lenne 😅
Nálunk volt ilyen a családban, 32N-22F. Furcsálltuk nyilván, mert nem ez az általános, de boldogok voltak, és ennek örültünk.
17/18 anonim válasza:
9 éves kisfiúval csak akkor járnék, ha max. 10 éves lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!