Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább ne jöjjek vele össze, mert aggaszt mit szólnának hozzá az emberek?
Elég nagy korkülönbségről van szó, 24 évről, a férfi javára.
Sokat gondolkoztam azon, hogy mi lenne ha összeköltöznék vele... mit szólnának az emberek, ha megtudnák, hogy vele járok?
Ő nem kapna semmilyen jelzőt, én viszont igen, lehet addig kapnám érte a megjegyzéseket és a beszólásokat, amíg el nem költöznék a városból.
Másrészt tartok attól is, hogy anyuék nem tudnák elfogadni, hogy ennyi idős lenne a párom.
A húszas éveim közepén járok ugyan, de mégiscsak a lányuk vagyok, és ők éppúgy tartanának az emberek véleményétől mint én.
Mit tegyek? Látva a jövőt szakítsam meg vele a kapcsolatot?
Nézd... én láttam ilyen kapcsolatot. Amikor először láttam a párt (még idegenek voltak), azt hittem, hogy apa-lánya párost látok.
Aztán kiderült, hogy férj és feleség.
Aztán jobban megismertem őket.
És rájöttem, hogy az első benyomás tökéletesen helytálló volt: tényleg egy "lány" ment hozzá az "apjához".
Nem lett happy end, no.
Én éltem ilyen kapcsolatban, nem tudom ki-mit szólt hozzá, nem is érdekelt.
12+ év után, két szép gyerek után lett vége, és nem a korkülönbség miatt.
De ne költözz össze vele, - a soraidban semmi komoly érzelem, nemhogy szerelem nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!