Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam elő a páromnak, hogy amiert egész héten lesz.r, nem akarok vele hétvégén lenni, hogy ne forgassa ki?
Állandoan mindent kiforgat.
Ebből az lenne, hogy na nem is ő a hibas, mert eleve én nem akarok vele lenni, amikor tudnánk, ez az én döntesem es nem az övé mert ő szeretettel VÁR, azaz en határolom el magam a kapcsolattol meg tőle, en okozom a problémákat, en nem akarok találkozni, mert ő igen!
Szivesen vár, hianyzom es en vagyok a szemét gaz, ha nem megyek.
Es (ugye ha rendszeres lenne)ez, ha heti egyszer se vagyunk egyutt Miattam, akkor is az en hibám lesz, hogy havi egyre redukálom a kapcsolatot, mert en vagyok a szemét.
Ő meg az ártatlanság hogy készült várt.
Szóval ő EZ.
Ami meg a valoság:
Besokalltam abbol hogy magas ivben lesz.r hétkoznaponként, állandoan én "kaparok"(ami nő létemre megalázo), en kezdeményezek témákat, de ő EGYETLEN EGYSZER rámír egész héten, hogy elmondhassa, nincs is igazam, mert ő is írt!!
De a hideg valóság az az, hogy neki aztán az is "doszt"mindegy lenne ha hétkozben feldobom a talpam, megérti, nem erdekli, csak hétvégén legyek ott.
Nos annyira felforrt az agyvizem a héten attol hogy nem ir nem hiv leráz ignorál, hogy en hétvégen látni sem akarom, ugy érzem bunko tahó volt velem, es csak arra játszott, hogy a vádakat, hogy lesz.r, meg tudja előzni.
Vagy szimplan kamuzzak be vmit nemes egyszeruen hogy nem megyek mert csak? Es aztan ugye 2 hétig nem lát. Mert csak a hétvégenk van jódarabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!