Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vlt olyan párod akire nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vlt olyan párod akire nem számíthattál de erre később jöttél rá?

Figyelt kérdés

Igyekszem őt segíteni támogatni bármennyire is nehezen tudom megoldani ha megkér vlmire de megoldom.

Őt viszont már nem kérem meg semmire, mert állandóan csak a rinya megy, meg h ő ezt nem tudja stb.. nem szeretem azt amikor megkérek vkit h segítsen csak a hiszti jön, vagy ha elutasít max 2x kérek tőle vlmit 3xra már nem fogom megkérni semmire.

Ha én azon vagyok h megoldjam Vkinek a baját és azonnal azt mondom oké rendben ( holott tudom magamban nem épp a legjobb időpont)akkor elvárhatom h ezt visszakapjam.

Igazán nem érzem h számíthatnék rá, pedig ő azt mondta h igen, csak a valóságban nem érzem..

2021. szept. 9. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
De ez miért a másik hibája? Te vagy a balek, miért a másik felelőssége ez? Szerintem ez a te döntésed, hogy hagyod.
2021. szept. 9. 18:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős szitu, bár nem később jöttem rá, hanem a kapcsolatunk idején. Bármi volt akkor ugrottam hozzá és csináltam amit kell. Ha én kértem valamit, akkor persze mondta hogy oké, csinálja azonnal. Ebből az lett hogy elfelejtette, hiába szóltam neki utána többször is, mindig ment a halogatás. Ettől függetlenül én igyekeztem neki segíteni, nem leszek szar ember csak azért mert ő is az volt
2021. szept. 9. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Valakire vagy lehet számítani, vagy nem, és ez eléggé az elején kiderül, hacsak nem vagy teljesen fogyatékos.

Olyan van, hogy valakire eleinte számíthatsz, aztán meg nem. Ilyenkor érdemes elgondolkodni, hogy nem tettél-e érte, hogy eljusson erre a következtetésre.

Az nem megoldás, hogy akkor duzzogsz, és hisztizel, hogy jó, akkor te se.... Ez egyenes út a szakításhoz.

2021. szept. 9. 18:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Volt. Nekem abszolút csak azután esett le, hogy még ő dobott ki. Utólag visszagondolva, szívességet tett.
2021. szept. 9. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy konkrét példa: este későig dolgoztam egy helyen ahol busz vonat nem volt későn. Ő korábban már volt ezen a helyen.Mivel reggel jöttek értem de este nem tudtak hazavinni- én pedig nem vezethetek- így mivel más nem maradt megkértem volna barátnőm jöjjön értem. Erre jött hogy ő nem tudja hol van, meg este van, meg ez meg az...én ebben az esetben annyit mondtam volna oké hívsz és megyek érted. Máskor egy az a baja hogy előbb szólok a szuleimnek mint neki, ( persze hisz nincsenek felesleges körök..) de amikor szólok jön a kifogás..
2021. szept. 9. 19:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok. Átlagos. Gyakorlatilag csak ilyen kapcsolatok érhetőek el számomra.
2021. szept. 9. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

Bazz, nem gondoltál még arra, hogy fiatal nőként nem a gondozód akar lenni, aki furikáz, mert egyedül arra se vagy képes, hogy közlekedj? Nem köteles. Te meg legközelebb meggondolod, hogy mész-e olyan helyre "dolgozni", ahonnan nem tuddz másképp hazajutni, csak ha kocsival mennek érted. Nem ez az első kérdésed.

Ennek ellenére te hisztiztél azért is, mert a csajodé a kocsi, csak ő használja, de nem tud tankolni, te meg nem fogsz neki segíteni, mert ő se segít.

De azért üres tankkal furikázza a se.gged, saját költségén.

Na szerinted miért nem segít? Pont ezért! Abba is csak belekötsz, neked semmi se jó. Olyan vagy, mint anyád.

2021. szept. 9. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem teljesen világos a dolog. Olyan helyen dolozol, ahonnan csak kocsival tudsz este hazajutni, úgy, hogy neked se jogsid, se kocsid?

Vagy ez csak egy egyszeri alkalom volt, amikor nem tudtál hazamenni fuvar nélkül?

Nem mindegy.

Előbbi esetben baromira nem várhatod el, hogy a párod fuvarozgasson, utóbbiban viszont tényleg gáz, hogy egyszer nem vette a fáradságot, hogy érted menjen.

2021. szept. 11. 02:00
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó ez csak egyszeri alkalom lett volna..
2021. szept. 11. 08:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha egyszeri alkalom lenne, nem lenne erről kérdésed minden héten. Kikeressem őket?

Rendszeresen hisztizel, hogy te mindenhova csak kocsival tudsz menni, tömegközlekedni se tudsz, es a tesód hoz-visz, vagy szüleid, pedig te elvárnád, hogy a csajod furikázzon. Miközben két munkahelyen dolgozik, mert te csak rokkantnyugdíjat kapsz. Azt ugye vágod, hogy az a benzire se elég?

2021. szept. 11. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!