Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párom követelheti vissza annak a nyaralásban a felét, amire meghívott? 280ezer Ft. Valamint az autóm műszakiztatását? 38ezer Ft.
Soha nem kértem tőle egyiket sem, ő hívott meg és ő mondta, hogy elintézi nekem, mert gondoskodni szeretne rólam. Én elfogadtam, pedig ki tudtam volna fizetni. Most ezeken kívül felszámolta a nekem vett csokoládét, a vacsora meghívásokat, a mozit, mindent. Leírta egy levélben, és jogi útra tereli. Most is ki tudnám fizetni, de megalázónak érzem, hogy amíg egy pár voltunk, addig ezeket szerelmes szavakkal tálalta, és most hog szakítottam vele, fizessen vissza. Én is vettem neki ugyanúgy ajándékokat, mindig én költöttem benzinre, hogy találkozhassunk (másik városban él), főztem neki, amire én vásároltam be. Eszembe nem jutna ezeket a dolgokat, amikre akkor szeretettel és természetesen költöttem, felhánytorgatni. Egyébként mind a ketten jól élünk, mindkettőnknek vállalkozása van.
Az összegeket azért írtam be fentre, mert nem milliós nyaralásról van szó, vagy nem autót vett nekem.
Tudod mit? Terelje csak jogi útra. Majd jól kiröhögik őt.
Ha ő van olyan genya, hogy még a csokoládét(!) is kifizettetné veled, akkor én nem hagynám annyiban.
Nincs ügyvéd, aki perbe fogna a rád költött vacsorameghívások meg a műszaki árával.
Ne is reagálj a felvetésére. Vissza ne fizess semmit!! Nem fizetős nő vagy, már ne haragudjon. Amit jó szívvel rád költött, az úgy volt jó. Fillérb*szó sértett egójú kis pöcs.
Eloszor is Jezusom...
Masodszor, ha ezeket tudja szamlaval bizonyitani, akkor joga van hogy feljelentsen (az mas kerdes hogy eleg nehez bizonyitani) de nyugtasd meg hogy tobbet fog kolteni ugyvedre meg eveken at huzodo targyalasi koltsegkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!