Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom külföldre költözött és meghívott, hogy látogassam meg. Elvárhatom-e, hogy ő vegyen repjegyet?
Mindketten a harmincas éveinkben járunk, ő a negyven felé közelít. Jelenleg nagyon jól fizető komoly, biztonságos állása van. Szeretném meglátogatni, de úgy nem tudok kiutazni, ha magamnak kell a jegyet megvennem. Szerintetek pofátlanság lenne megkérdezni, vagy inkább várjak, hogy felajánlja?
Az a baj, hogy addig nem tudok válaszolni a meghívásra, amíg ki nem derül, hogy ki fizetné az útiköltséget.
Elsősorban 35 felettiek válaszára lennék kíváncsi. Köszi szépen!
Kérj tőle emailben egy elözetes számítást mennyit is szán rád mig nála tartózkodsz. Ha már vonat vagy repjegyre sincs lovéd akkor lesznek még ott további költségei is.
Legjobb az lenne ha kiirnál egy tendert és amelyik fiú a legjobb ajánlatot teszi ahhoz utazol ki.
De ne felejts el letétet kérni mert a fiúk nagy csibészek.
Elvárni? Nem,dehogyis. Ezt nem is értem,hogy gondolod.:D Attól,hogy meghívott még nem köteles állni az utadat.:D
Annyit írhatsz neki,hogy jelenleg nem állsz úgy anyagilag. Aztán meglátod mit lép.
Ja és igen,hatalmas pofátlanság lenne.
Nem, nem várhatod el tőle. Mond meg neki őszintén, hogy jelenleg erre nincs anyagi forrásod, bármennyire is szeretnél menni. Aztán majd meglátod, hogy erre mit reagál.
Saját tapasztalatom olyan volt, hogy 4 évvel ezelőtt a barátom (már 2 éve csak volt barátom)szintén szerette volna és erre azzal reagált, hogy akkor majd menjek, ha lesz. Miután akkor pont munkanélküli voltam, ezért nem lett és nem mentem. Tehát majd meglátod, hogy ő mit reagál 32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!