Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor vitt el a párotok csavarogni?

Figyelt kérdés

Ki hogyan beszéli meg hogy szeretne jönni-menni..?

Mennyi ideje voltatok együtt? (Közös nyaralás/ez-az/amaz..)

Milyen helyekre mentek együtt?

Lehet kicsit furcsa kérdés, még nem volt kapcsolatom, mond sok mindent de mégsem visz el sehova.

2021. szept. 9. 09:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Mit mond, miért nem visz?

Mi hétvégén a Gellérthegyre kirándultunk. Szinte minden hétvégén megyünk - strand, kirándulás - gyerekekkel vagy ketten. Nyaralni a Balatonon voltunk.

2021. szept. 9. 09:30
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak hétvégente tudunk találkozni, de általában mindig megyünk valamerre csavarogni. kirándulni szoktunk menni, beülünk valahova enni, nyáron sokat jártunk a balatonhoz fürdeni. Van mikor este 8 kor szól hogy öltözzek, mert megyünk el. Mi lassan fél éve vagyunk együtt.
2021. szept. 9. 09:31
 3/26 anonim ***** válasza:
92%

Tegnap voltunk kicsit shoppingolni egy másik megyeszékhelyre munka után, gyerekkel. Nézelődtünk, ettünk egy jót.

Másfél éve vagyunk együtt első alkalommal elvitt Balatonra, kirándulni. Azóta is voltunk rengeteg helyen. Ő ha ígér valamit oda elvisz, hacsak nem jön közbe valami probléma, ami nem volt előre látható.

Viszont... exem volt ilyen. 16 évig voltunk együtt, házasok voltunk, van közös gyerek is. Eleinte talán még túl fiatal voltam, hogy ezt észrevegyem, de később... Megbeszéltük, hétvégén elvisszük a gyereket Tihanyba, mert nem volt még, erre péntek este közli, hogy hát ő mégsem akar menni mert fáradt. Ugyanígy hívtak barátok, persze megyünk, majd aznap én mondjam le, mert ő nem akar.

Mostani párommal általában úgy van, hogy ő mondja, hogy menjünk ide-oda, mert ő mindig is ilyen típus volt, nagy baráti körrel. Bár nyaraláskor volt, hogy én mondtam, hogy menjünk el ide vagy oda.

2021. szept. 9. 09:38
 4/26 anonim ***** válasza:
Miért nem viszed el te őt?
2021. szept. 9. 09:42
 5/26 A kérdező kommentje:

1# Mit mond, miért nem visz?“

Erre semmit nem mond, csak hogy majd” majd elvisz” majd legközelebb”...

2# fél éve? Az első hónaptól kezdve ilyen veled?

3# akkor a mostanival jobban jártál..

4# mert fiatal vagyok, (középiskolás) és még nincs keresetem.

Ha nem költ rám, akkor nem vagyok neki fontos..?

2021. szept. 9. 10:21
 6/26 anonim ***** válasza:
Sokat akarsz.
2021. szept. 9. 10:34
 7/26 anonim ***** válasza:
94%

Normál párkapcsolatot akar, nem tv előtt ülős szobacica életet.

Pláne tinédzser - középiskolás - atyaég, jó hogy nem zárkózna be...

2021. szept. 9. 10:40
 8/26 anonim ***** válasza:
94%

3-as vagyok. Minden szempontból jobban jártam. De ez már egy másik történet. :)

Egyébként másban hogy érzed? Például gondol rád, megjegyzi, hogy mit szeretsz, aprós ajándékokat kaptál tőle. Egyáltalán mondjuk elvitt étteremben enni? Miből áll egy találkozás, miket csináltok?

Érezni kell, ha fontos vagy neki, bár én beszélek, exemnél én is azt hittem, de ma már tapasztaltabb vagyok, másként látom a dolgokat. :)

2021. szept. 9. 10:42
 9/26 anonim ***** válasza:
68%
Bocs de ha nincsen kereseted akkor miért szeretnél más pénzéből csavarogni, amúgy jó kifogás :D és nincs suli?
2021. szept. 9. 11:00
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

2# vagyok.

Nekünk már az első randink egy egész napos kirándulás volt, úgy hogy akkor találkoztunk személyesen elsőnek.

Nem telt azóta úgy el hétvége hogy mi csak otthon lennénk. Valami kisebb nagyobb programot mindig beiktat.

2021. szept. 9. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!